torstai 12. huhtikuuta 2012

Kevättä rinnassa

Kuten jo aikaisemmin kerroin, osallistuin Passion for Nails -blogin kevätaiheiseen kilpailuun, mutta ikävä kyllä en siinä finaaliin päässyt. Nyt, itkupotkuraivareitten jälkeen olen päässyt asiasta yli ja iloitsen ystäväni Yuen puolesta, jonka ihana manikyyri pääsi finaaliin. Käykääpäs kaikki toki äänestämässä!



Minulla oli kamala dilemma, että kumman nuista ylläolevista kuvista lähettäisin kilpailuun, ja päädyin sitten tuohon alempaan kuvaan, sillä siinä värit olivat lähempänä oikeaa eivätkä kynsinauhani näyttäneet aivan NIIN kamalilta kuin tuossa ylemmässä kuvassa.. Nyt jälkiviisaana mietiskelen, että olisi ehkä sittenkin pitänyt laittaa tuo toinen kuva.. :D


Käyttämäni lakat:
- Dermosil alus- ja päällyslakka
- Dermosil seashell
- Dermosil nude pink
- ColorClub Recycle This!
- Wet n Wild Kaleidoscope
- Delia nail art sävy nro 13.
- Konad laatta m66
- Strasseja

Aluslakan päällelakkasin kaksi kerrosta Dermosilin nudea lakkaa, jonka kuivuttua aloitin tuskaista taivaltani töpötellessä tuota vaaleanpunaista lakkaa kärkiin. Koska tuo Nude Pink -lakka on aivan uskomattoman ohutta (tiedämme mistä nimi tulee), sitä sai töpötellä kynnelle aivan turhautumiseen asti eikä sitä silloinkaan vielä ollut tarpeeksi. Tässä vaiheessa olin jo niin loputtoman turhautunut siihen, mitä olin tekemässä, että oli erittäin likellä etten marssinu ottamaan niitä pois. Onneksi silti jatkoin, ja lopulta senkin lakan kuivuttua aloin leimailemaan tuosta m66 -laatasta. Leimailuun käytin ColorClubin minilakkaa Recycle This!, joka on todella mainio lakka leimaukseen, sillä se on hyvin peittävä.Siihen vielä hieman strasseja ja glitterlakkaa, ja valmista tuli!

3 kommenttia:

Taru kirjoitti...

tosi kauniit kynnet! :)
http://my-little-addictions.blogspot.com/

Yue kirjoitti...

Minusta tuo alempi kuva on parempi. Värit näyttää oikeammilta. Mää en niin ymmärrä miksei nämä päässyt finaaliin!

Mumski kirjoitti...

Mä niin alan pikkuhiljaa ymmärtään.. :D