tiistai 3. huhtikuuta 2012

Stone Cold/District 2 - Masonry

Ja nyt, hyvät ihmiset: esittelen teille lakan, jonka saapumista odotin MiMaxilta tulevassa paketissa ylivoimaisesti eniten.


Kuten kuvasta näkyy (ja ehkä hieman otsikostakin voi päätellä, jos on oikein terävänä) Puhun nyt siis China Glazen Nälkäpelikokoelman lakasta nimeltään Stone Cold, joka on mielettömän vaikuttava matta! Jo kun ensimmäisen kerran näin tästä kuvan niin päätin että herranjumala tuo on pakko saada! Lakka vieläpä osoittautui odotusteni veroisiksi ja ehkä jopa ylitti ne. 
     Tämä lakka oli levittyvyydeltään täydellinen: ei vetelä eikä paksu, ei jätä siveltimenjälkiä, ja peitti jo yhdellä kerroksella, mikä ainakin muissa minun omistamissani lakoissa on aika harvinainen ominaisuus. Tämä myös kuivui todella nopsaan, ja kuivutuaan mattapintaiseksi (joka tapahtui silmänräpäyksessä), näyttää ihka oikealta kiveltä! Ja vaikka se ei olisikaan matta, se olisi toooooodella kaunis! Meinasin tuon kuvat otettuani lyödä vielä päälle ihan perus päälyslakan, että saisin näytettyä teille kuinka uskomattoman upea lakka tuo on ihan ilman mattapintaakin, mutta minkäs teet kun laiskotti. :)

Onko kellään muulla omassa lakkavalikoimassaan tätä ihanuutta, ja minkälaisia kokemuksia on? Tohtiiko kukaan olla erimieltä kanssani tämän lakan mahtavuudesta?

...Joko muuten sanoin että tämä on ihana lakka?

2 kommenttia:

Vanquish kirjoitti...

Tosi ihanan näköinen lakka! Täytynee hankkia ;) Oon sitä katsellut, ja nimikin viehättää, mutta oon luullut että se on perustylsänharmaa :D

P.S. Haluaisitko ottaa sanavahvistuksen pois käytöstä? ;)

Mumski kirjoitti...

Kannattaa hankkia, se ei nimittäin todellakaan ole mikään perusharmaa. :)
Lupaan yrittää tuon sanavahvistuksen kanssa, mutten takaa mitään, sillä olen toivottoman avuton tekniikan kanssa. :DD