lauantai 5. marraskuuta 2011

The Ice Queen

Heippa pitkästä aikaa! :))

En oo joutanu postaan yhtään mitään ku aluks oli syysloma ja mentiin porukoitten kaa sit mökkeileen, ja sen jälkeen on ollu niin paljon koulutöitä kesken et yksinkertaisesti ei oo ollu aikaa... Mutta nyt tämä vääryys korjaantuu(ainakin hetkeksi)!

Lakkailin taas kynsiäni tässä jokunen päivä sitten, ja aattelin vihdoin toteuttaa yhen ranskiksen mitä olin suunnitellu päässäni jo jonku aikaa... Tällaset niistä sitte tuli:


Aluksi laitoin tietty aluslakan, sitten lakkasin yhden kerroksen Nail Polish by H&M -lakkaa sävyä Pink Mist. Käytin sitä tasottaan oman kynteni väriä hieman... Sitten tein nuo valkoset tipit Trindin valkoisella kynsilakalla. Keskikohtaan laitoin sitten strassit, peukaloon ja nimettömään tollaset ihkut blingbling strassit ja muihin sormiin vähän hillitymmät, sellaset helmen puolikkaan näköset... ^.^


Laitoin nimettömään ja peukaloon myös Kiss 3D Tip & Toe Art -kynsitarrat, joiden piti olla kukan näkösiä, mutta huomasinkin sitten loppujen lopuksi että kynsistähän tulikin aika talviset, sillä nuo tarrat näyttivät hieman lumihiutaleilta kun niitä ei kovin tarkkaan syynännyt. Lopuksi vielä paksu kerros päälyslakkaa pitämään strassit ja tarrat paikoillaan. :))

Itse olen näihin kynsiin aika tyytyväinen, vaikka strassit lähtivätkin melko pian, mutta minkäs teet... Itse olen muutenkin hurja ranskalaisten manikyyrien ystävä, niissä on jotain todella kaunista. Toiseksi: rakastan talvea, ja kun näistä tuli nyt näinkin talviset kynnet, eihän niistä voi kuin tykätä ;p

Käyttämäni lakat, tarrat ja strassit3 kommenttia:

Yue kirjoitti...

Mäki tykkäsin näistä kynsistä. Manikyyrit on musta kans hienoimpia. En ees huomannu, että siellä on alla tuommonen vaaleenpunanen lakka Onko nuo muuten samanlaisia strasseja mitä mulla on? Tuun myöhemmin haastaan sut. Odotas vain.

Yue kirjoitti...

Haastan sinut! http://kissankynnet.blogspot.com/2011/11/haasteita.html
Muhahahaha!

Mumski kirjoitti...

OMG!! Siis joo se H&M:n lakka on kyllä melkeen yhtä tyhjän kanssa, mut sainpahan hyvän mielen ku laitoin sitä XD
Pitääpä kävästä kattoon toi haaste... :DD