tiistai 24. tammikuuta 2012

Pitkästä aikaa

Syvimmät pahoitteluni siitä, etten pitkään aikaan ole postaillut mitään, on muka ollut niin kiire koulun ja autokoulun ja töiden kanssa tai sitten ei muuten ole vain viitsinyt... Mutta nyt mulla on jo paritki jutut valmiina, saas nähä millon saan ne suollettua ulos ja tänne teidän ihailtavaksi.. ;)) No, tässä nyt tulee niistä toiset:


Ajattelin taas vähän harjoitella Konadilla leimaamista, kun niihin kynsiin, mitä oon ajatellu Wanhoihin, sisältyy Konadilla leikkimistä, niin meinasin että hyvä vähä harjotella, ja niinhän siinä sitte kävi, ettei kaikki menny TODELLAKAAN niinku Strömsössä... Ensinnäki, nuo leimaukset meni ihan sikin sokin ja miten päin sattuu, ja sit ku lopuksi olin putsaamassa välineitä, jotenki ihmeen kaupalla onnistuin tiputtamaan vanulapun asetonitörppööni, ja sit mietein kauan aikaa, että miten saan sen sieltä lonittua ylös, ja äiti ehotti, että kaivele se virkkuukoukulla. No, määhän hain äitiltä jonku ensimmäisen virkkuukoukun joka eteen sattu, ja se sitte sattui olemaan muovinen. Se ei tietenkään mitenkään mainiossa kunnossa ollut enää sen jälkeen, kun olin työllä ja vaivalla onnistunu lonimaan sen vanulapun poijjes sieltä asetonista. Sen virkkuukoukun pinnasta oli tullu sellanen jännän pehmee ja epätasanen.. :DD Eli, ihan vinkkinä: älkää upottako muovista virkkuukoukkua(tai ylipäätään mitään) puhtaaseen asetoniin!

Mutta noista kynsistä enemmän.. Aluksi sen tavallisen aluslakan päälle lakkasin koko kynnen valkoisella, ja sit puolet kynnestä sen jälkeen mustalla. Näiden huolellisesti kuivuttua alkoi se Konadilla tuuskaaminen.. Käytin ihan tavallista lakkaa, ja hyvinhän nuo kuvat näky silläkin.. Näiden kaikkien räpellysten päälle sit vielä päälyslakkaa, ja se siitä!Käyttämäni lakat yms.:
  • Trind Base Coat
  • Trind French White
  • CCUK Diamond Gloss 87 Ebony
  • Trind Top Coat
  • Konadin laatta m57

Ei kommentteja: