keskiviikko 8. helmikuuta 2012

swatchausta ja ranskis

En malttanu olla koittamatta niitä uusia Beetle Juice -lakkojani, vaikken keksinykkään oikeen mitä niille tekisin... Lakkailin sit vaan niillä, ja ku en osannu päättää, et kummalla lakkaan ensin, nii lakkasin aina peukalon ja nimettömän eri lakalla, ja molempiin käsiin lakat päinvastoin.

Emerald Black kynnellä


Golden Green kynnellä
Sitte siihen ranskikseen.. Viikonloppuna väsäilin ittelleni jotai, mihin halusin käyttää niitä Serbiasta saamiani strasseja, ja ajattelin, etten pitkään aikaan ollut tehnyt ihan perus ranskalaista manikyyriä, nii että teenpäs jotai sinnepäin..


Elikkäs, normin valkosen tipin rajalle vaan kultasta glitter-koristelulakkaa, ja nimettömään ja peukkuun strassit. Ei mitään avaruustiedettä. Ja ovat kestäneetki ihan hyvin, mitä ny onnistuin molemmat peukaloni telomaan, nyt kynnet on ihan tyngät ja kipeet ja kohta on wanhat ja P!¤&"LE!!!! TT___________TT

Mutta vähän ilosempiin aiheisiin: Tilasin Cesarsshop.fistä kolme Konadin laattaa, kaks lakkaa ja söpöjä tähtihärpäkkeitä. Tilauksen laitoin maanantai-iltana, ja jo tänään sain ilokseni huomata paketin saapuneen!! :DD Paketti oli siisti ja osoite käsin kirjotettu, ja tuli kyllä tosi nopsaan. Suosittelen. Ja vielä ku tilasin yli 30€ eestä, nii postikulut oli ilmaset. :))

Ei kommentteja: