keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Synttärikynnet a.k.a. Glitter overload

Tää nyt tulee vähä myöhässä, mutta synttäreitteni jälkeisenä päivänä piti päästä kokeileen saamaani OPIa, ja jostain kumman syystä tuli taas hinku käyttää glitteriä ja strasseja laittoman paljon. Ja tuloksen näette alla.


Aluslakan päälle meni kolme kerrosta OPIn lakkaa, joka oli muuten aika ohutta, että jos tossa ei ois tota glitteriä, sitä ois pitäny tieten laittaa useampi kerros, tai sit valkonen lakka alle. No, sen kuivuttua aloin läträän glitterlakan kaa. lisäilin sitä aina vähän väliä niin, että kynnen kärkeen tuli eniten glitteriä. Sen jälkeen lisäsin strassit, joita tuli peukaloon ja nimettömään kolme, muihin sormiin yksi.
      Tykkään näistä aika paljo, vaikka onki melko blingblingsäihkyväiset, mutta joku niissä mua kummasti viehättää. Ja hyvin ovat kestäneet, osittain tieten TODELLA paksun glitterlakkakerroksen ansiosta, ei kärkikulumaakaan oo tullu palijo ollenkaan, vaikka näillä ollaanki menty jo lauantaista asti. 


Jokunen viikko taaksepäin laitoin äitin tilaamaan mulle Dermosililta kynsilakkoja, kun olivat alennuksessa. Tilattiin mulle siis Manikyyrikvartetti(kuvassa tuo laatikko) ja kaksi muuta lakkaa, jotka ovat kuvassa tuolla pussissa.
Elikkäs, ne Manikyyrikvartetin neljä lakkaa tuossa ylläällä olevassa kuvassa vasemalta lueteltuna ovat: alus- ja päällyslakka, Seashell, Nude Pink, Amaranth. Tämä pakkaus oli tarjouksessa, ja maksoi vain 6.90, jos oikein muistan, ja normaalisti tämä maksaisi reilut 11 euroa.


 Tässä kuvaa siitä, mitä sen pussin sisältä löytyi, eli kaksi erillispakattua kynsilakkaa, sävyt nimeltään Muddy Chocolate ja Rusty Red. Ne oli jotain limited edition -lakkoja, joita ei tietääkseni enää oli myynnissä. Maksoivat 3 € ja risat.
Tosi kivat sävyt, vaikka ne kyllä lehden kuvassa näyttivät hieman erivärisiltä, mutta silti.. Saapas nähdä, milloin pääsen näitä kokeilemaan. ;)

Ei kommentteja: