sunnuntai 5. elokuuta 2012

Joensuun ostoksia

Kuten jo aiemmin kerroin, olin porukoiden kanssa lomareissulla Itä-Suomessa. Käytiin sitten yhtenä päivänä Joensuussa shoppailemassa, jossa lähdinkin sitten ensimmäisenä metsästämään paikallista Kicksiä.. Mukaan tarttui vähän sitä sun tätä, osa alennuksesta, osa ei.


Ihan koemielessä ostin Dependin Foundation Ridgefiller -aluslakan, joka pakkauksen mukaan lupaa tasata kynnen pintaa ja häivyttää keltaisuutta.. Ainakin hyvin on pitänyt lakkaukset paikallaan, nyt neljättä päivää ja vieläkin ihan hyväkuntoiset. Ja jos tasaisen pinnan tällä haluaa kynnelle, itsellä ainakin sai laittaa kaksi kerrosta.. Ja mitä siihen keltaisuuden peittämiseen/häivyttämiseen tulee, itse en ainakaan huomannut tämän lakan ja sen kuulemma sisältävien violettien pigmenttien tekevän paljoa, mutta en tiedä mitä se pitkässä juoksussa tekee, vai tekeekö mitään.. 


Seppälän tarjouksista lähti mukaan kaksi Flormarin lakkaa ihan kokeeksi.. Ja osittain siksi, että Joensuun Seppälässä oli parempi valikoima kuin Ylivieskan Seppälässä, jossa ainakin viimeksi siellä käydessäni oli vain  muutamanlaisia lakkoja, jotka eivät minuun oikein iskeneet..


Sitten tällainen kiva persikkainen/korallin värinen Viva la Divan lakka Kicksistä, sekin ihan että kokeillaan millaista se on. 


Tätä IsaDoran Forest-lakkaa olen katsellut jo joskus aikaisemminkin, mutten ole sitä hinnan vuoksi raaskinut ostaa, mutta kun se Kicksissä oli -20% alessa, niin lähti mukaan.

Ostin myös Make Up Storen Blenda-lakan, mutta se oli hajonnut jo ennen kuin päästiin takaisin mökille.. Harmi sinänsä, se oli tosi kiva kuorrutelakka, ja silti melko kalliskin alennuksesta huolimatta.. Sisko vain haisteli autossa matkalla takaisin mökille että miksi täällä haisee niin kynsilakalle, ja mökillä kun rupesin lakkoja tutkimaan niin pussissa oli melkoinen lakkatulva.. ://

Ei kommentteja: