torstai 20. joulukuuta 2012

"The name's Sherlock Holmes and the address is 221B Baker Street."

Älkää välittäkö jos teksti on jossain määrin sekavaa. Ja vielä näin varoituksen sanana: Tämän postaus saattaa aiheuttaa lukijalle korkeaa pulssia, pakonomaisia kirkaisuja aina vähän väliä sekä tarpeen halata jotakuta.

Minä luulin vielä jokin aika sitten, että siinä missä muut kaverini hehkuttivat jotain tai fanityttöilivät minulle käsittämättömästä syystä, minä en moiseen ryhtyisi, ei mikään liikuttaisi minua niin paljoa. Sain todeta olevani väärässä kun ihana ystäväni houkutteli minut katsomaan BBC:n Uusi Sherlock -sarjaa, joka vei sydämeni.
Sarja on mainiosti toteutettu, näyttelijät ovat ihania ja sopivat rooleihinsa täydellisesti. En keksi siitä mitään muuta vikaa kuin: Kausia on kaksi. Jaksoja yhteensä kuusi. KUUSI. Toinen kausi loppui niiiiiiiin sanoinkuvaamattoman asdfghgfkl kohtaan, että mun pää räjähtää. Seuraavaa kautta on vasta alettu kuvaamaan. Se. Julkaistaan. Vasta. Vuonna. 2014. CAN'T HANDLE THE FEEEEEELS

Jos kuitenkin niihin kynsiin. Inspiraationa oli sarjan tapahtumapaikoista keskeisin, Johnin ja Sherlockin asunto 221B Baker Streetillä. Tarkemmin sanottuna asunnon seinä.


Aluksi lakkasin kynnet ihanan värisellä Essien Sand Tropez -lakalla, jonka tätä varten ostin. Tai no, on jo kauan ollut hankintalistalla jokin maitokahvin värinen lakka, ja nyt sain hyvän syyn sellaisen hankkimiseen. :)
   Sitten joka kynteen leimat KONADin laatasta m83 CCUK:n mustalla(joka vetelee viimeisiään). Leimaus onnistui suhteellisen hyvin, kuvio ei vain tullut oikein suoraan joka kynteen, ja joissain sormissa hieman levisi, mutta eipä tuo menoa hidastanut..
   Nimettömiin maalasin ohuella siveltimellä keltaisen hymiön. Aluksi maalasin valkoisella OPIn Alpine Snow'lla, sillä tuo keltainen ei ole mitenkään peittävintä sorttia.. Keltaisena siis L'Orealin Exoticcanaries. Lopuksi vielä Seche Vite päälle, upea kiilto ja kestävä lopputulos! (kuulostaapas hiusvärimainokselta :D )


Näillä kynsillä viihdyin lähestulkoon koko viikon, tein nämä sunnuntaina ja poistin seuraavana lauantaina. Olisin voinut mennä kauemminkin, mutta seuraavana päivänä oli meidän Thaivaihtarin maapäivä, jonne piti saada jotain muuta kynsille. ;)
    En viitsinyt ottaa kuvaa käyttämistäni lakoista ja tarvikkeista, mutta ne löytyvät tuolta tekstin seasta. Kuuklettakaa jos jokin jäi epäselväksi. :D

Tänään oli koulussa joulupippalot, oli kivaa, joka luokka oli tehnyt oman ohjelmanumeronsa, samoin kuin opettajat. Sai nauraa ja tuli joulufiilis. Huomena enään aamusta kirkkoon ja sitten alkaa koko loppuviikon kestävä kokopäivätyö orjana a.k.a. joulusiivous.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

EHEHEHEHE 8D

Hienot kynnet, Hermanni! Siis oikeesti hienot <3

Ollaan niin ylpeitä ku sustaki on tullu kunnon fanityttö :3

- JV ja MH

Mumski kirjoitti...

Jeii! <3