tiistai 3. syyskuuta 2013

Neonliukua

Nyt kun aakkoshaaste on ohi, alkaa taas tämä kamala otsikoiden keksiminen.. :DD Mutta toisaalta, "saan" käyttää mitä lakkoja haluan milloin haluan, joten.. :)


Nämä(tai ainakin näiden tapaiset) oisin tehny jo jokin aikaa sitten, mutta inspiraation ekaa kertaa iskiessä huomasin, että katos perkele, suurin osa tavaroista Sievissä ja lakkaaja Oulussa.. No, sittenhän en kotipaikkakunnalle ihan heti päässytkään, ja inspiraatiokin kerkesi kadota välissä.. Viime viikonloppuna kuitenki tartuin itseäni niskasta kiinni ja toteutin visioni.
Visiooni kuului siis liukuvärjäys neonkorallilla(?) lakalla, jonka nimestä mulla ei ole hajuakaan, olen sen ostanut joskus Muttimarkkinoilta joltain aasialaiseslta myyjältä halvalla.. :D Valkoisen virkaa mulla toimittaa edelleen OPIn Alpine Snow, joka on aivan överbra. Leimaukset on Konadin laatasta m57, ja leimauslakkana Color Clubin minilakka Recycle This! (huomatkaa mainiosti onnistunut nimetön, josta olisin niin ylpeä ellei päälyslakka olisi levittänyt kuviota)
Tykkäsin näistä kynsistä vallan kovasti, ne sai jopa kehuja koulussa :)) Mitäs te pidätte?

Ja huomatkaapas muuten tuossa sivupalkissa(---->) oleva kysely ja käykää vastaamassa! :D Pitää keksiä muutakin postattavaa, kun koulunkäynti vähä jarruttaa kynsien lakkausta..

4 kommenttia:

Yue kirjoitti...

Noi leimat on niin hyvin onnistuneet! Toi nimetön... :o Miten sait noin täydellisesti nuo leimat??

Mumski kirjoitti...

Joskus vaan käy hyvä tuuri :D

Belegwen kirjoitti...

Nämä on kyllä ihanan herkulliset! :D

Mumski kirjoitti...

Voi kiitos ! :))