lauantai 26. lokakuuta 2013

Lakkarakkauteni: China Glaze

Tästä se nyt lähtee, nimittäin minun lakkakokoelmani esittely, jonka teille lupasin! Ajattelin esitellä lakat merkeittäin, ja että aloittaisin niistä, joita määrällisesti olisi eniten, ja mistä eniten pidän, joten ensimmäisenä parrasvaloihin pääsee aina niin ihana ja luotettava China Glaze!

Vasemmalta: Jungle Queen, Bogie, Bizarre Blurple
Jungle Queen on tumma, mutainen harmaa, jossa on hienoa violettia shimmeriä, joka ei tosin tule esille paljon muualla kuin pullossa. Kuvassa se nyt kuitenkin kuin ihmeen kaupalla suostui hieman näyttäytymään, mutta uskokaa kun sanon, että lakka on luonnossa kauniimpi. Se kuivuu hieman tummemmaksi kuin pullo antaa ymmärtää.

Bogie on minun ensimmäinen ja yksi rakkaimmista China Glazeistani. Sain tämän ihanalta ystävältäni Yuelta lahjaksi <3 Lakka on tumman violetti shimmerlakka ja käyttäytyy hyvin.

Bizare Blurple on viime vuoden halloweenkokoelmasta, aivan ihana violetti lakka, jossa paljon sinistä shimmeriä. Viimeksi minulla oli tätä kynsillä joskus pari viikkoa sitten, ja lakka keräsi kyllä paljon kehuja, jotka se on myös kyllä ansainnutkin, aivan ihana ilmestys!

Vasemmalta: Make A Spectacle, I'm Not Lion ja Glitter Goblin
Sitten ihanat Chinan glitterini.. Ensimmäisenä Make A Spectacle, kirkkaalla pohjalla vaaleita höttösiä(?) ja ihan pienenpientä, samanväristä hötyä. En osaa tämän paremmin selittää, mutta kaunis se on :D

I'm Not Lion -lakan sain iiiihanalta ystävältäni joululahjaksi viimevuonna. Olin itse asiassa vasta tilannut lakkoja ja vakavasti harkinnut tämän hankkimista mutta jostain syystä jättänyt tyhmyyttäni sen sitten pois ostoskorista. Onneksi ihana Yue korjasi tämän erehdyksen, ja nyt minulla on hallussani maailman kiistatta kaunein kultainen glitter!

Glitter Goblin on kaunis, pronssinen glitter, jonka seassa on myös hologlitteriä. se on siinä ja siinä, onko tämä tarpeeksi peittävää kynsillä yksikseen, mutta riittävän peittävää minulle. :D

Vasemmalta: Roguish Red, Toe-Tally Textured, Budding Romance
 Roguish Red päätti kameralle tallentua aivan liian oranssina. Luonnossa tämä viime vuoden halloweenlakka on siis lämmin, kirkas punainen. Todellä seksikäs, oikeen sellanen sihteerinpunainen :D Uskomattoman hyväkäytöksinen, ja myös yksi suosikkejani.

Toe-Tally Textured on kesällä ilmestyneestä tekstuurilakkakokoelmasta, kirkas oranssi, väriltään todella kiva, mutta hieman kiusallinen levittää.

Budding Romance on kauniin ruma lakka, joka ainoana lakkana Avant Garden -kokoelmasta kiinnitti huomioni, eikä jättänyt minua rauhaan ennen kuin sen itselleni hankin. :D


Vasemmalta: The Ten Man, Ruby Pumps, Dorothy Who?
The Ten Man on lakka, jonka hankin puhtaasti nimensä takia. Se tuo mieleeni kymppitohtorin, vaikkei sillä luultavimmin ole sen kanssa mitään tekemistä. :D Lakka on melko ohut, helmiäinen valkoinen/vaaleanharmaa, jossa on pientä hopeista glitteriä seassa.

Ruby Pumps on jokaisen itseään kunnioittavan lakkaajan must have -lakka. Upea punainen jellypohjainen "glitterlakka", täydellinen joululakka.

Dorothy Who? on taas yksi niitä lakkoja, jotka hankein osaksi nimensä takia. Aluksi itse asiassa ostin tällaisen samanlaisen ystävälleni lahjaksi, ja ihastuin kun näin sen livenä, ja kun se Adeninalla lyötiin alennukseen niin pitihän se hankkia. Lakka muistuttaa paljon Ruby Pumpsia, mutta on vain sininen. On muuten melko täydellisesti TARDISin sininen, jos minulta kysytään, ja vielä kun nimi tuo mieleen Doctor Whon, niin mikäs tässä ollessa. ;)

Vasemmalta: Smoke And Ashes, Riveting, Fast Track, Stone Cold
Smoke And Ashes on upea musta, jossa sinistä ja vihreää shimmeriä. Peittää hyvin, ja onkin oivallinen lakka leimaukseen.

Riveting on ihanan kirkas oranssi shimmerlakka. Peittävyys on vähän siinä rajalla, riittääkö hermot, mutta kun on se niin nätti, niin annettakoon se sille anteeksi.

Fast Track on yksi China Glaze -suosikkejani. Nudepohjalla kultaista shimmeriä, ihana yksikseenkin ja koristeltuna. Helppo hätävaralakka, joka pääsi tositoimiin mm. ennen yo-juhliani, kun kynteni nurmikkoa leikatessa päätti napsahtaa poikki, ja kaikki suunnitelmani koristelluista ranskiksista rikkoutuivat, ja aikakin loppui, joten tätä vaan töpökynsille ja menoksi!

Stone Cold on ainoa ChinaGlazen mattalakkani, tummanharmaa hopeisella shimmerillä. aivan yhtä upea sekä mattana että päälyslakan kanssa, ja peittää siististi levitettynä jo yhdellä kerroksella.

Sitten kokoelmaani kuuluu vielä Ghoulish Glow, joka onnellisesti unohtui kuvista tyystin, mutta on siis pimeässä hohtava päälyslakka.

4 kommenttia:

Yue kirjoitti...

^__^ Meillähän on useampi sama CG. Mullakin unohtui sillon kuvata se pimeässä hohtava lakka, kun esittelin omia China Glazejani. Samiksii! *highfive*

Mumski kirjoitti...

Ou jee *läps*

Jenna kirjoitti...

Kympin linkki vie ihan höpöpaikkaan :< (Dooweeooo) Mut glitteriä, glitteriä joka puolella! Tykkään. :D

Mumski kirjoitti...

Ei kai sentään? Pitääpä yrittää korjata asia D: Tässä taas nähään kuinka avuton oon teknologian kanssa :DD Savumerkit ja helmitaulut takas!