lauantai 23. marraskuuta 2013

DOOOO-WEEEE-OOOOOOOOOOOO

Elikka Doctor Whon 50-vuotisjuhlajakso tulee tänään!! Voi luoja että tätä päivää onki sitte ootettu, ja totta kai piti tehä asiaan sopivat kynnet!


Lakkasin kaikki muut kynnet paitsi nimettömän GinaTricot'n ihanalla sinisellä Marina -lakalla, ja nimettömään OPIn Alpine Snow. Tähän asti kaikki menikin lähestulkoon hyvin, mutta sit pitiki alkaa maalaileen. :D Aluksi hahmottelin TARDISin uhkeat muodot Marinalla, Alpine Snow'lla oiottiin pikkasen mutkia, ja yksityiskohtiin edellämainittujen lisäksi käytin vielä Maybellinen Blackoutia ja Essien Sand Tropezia.

Oikeeseenki käteen oli aluks tarkotus tehä samanlainen, mut ku vasemmanki kans oli semmosta taistelua aina paikkapaikoin, nii päätin suosiolla jättää yrittämättä, ja oikeaa nimetöntä koristaa numero 50. Siitä ei oo kuvaa, mut eipä siinä palijoo nähtävää ookkaan. :)

Ite oon kuitenki tosi tyytyväinen näihin, kun ottaa huomioon mun totaalisen avuttomuuden käsinmaalaamisen kanssa.

Mielipiteitä? Muita, jokka aikoo kattoo DW:tä tänä iltana?

4 kommenttia:

SaraGalaxyy kirjoitti...

Oooooiii, ihanat! *___* ♡

Tykkäsitkö juhlajaksosta? Mun mielestä se oli ihan älyttömän hyvä!

Mumski kirjoitti...

Voi kiitos! :))
Tykkäsin! :DD Moffatia moititaan ihan syyttä mun mielestä :D Vaikka toisaalta mun mielipide voi johtua siitäki, et en oo palijo vielä muuta ku Moffatin aikakauden jaksoja nähny.. :)
Mut voi luoja ku menivät näytämään 12. tohtoriaki! Ei meillä kyllä kukaan päässy nukkuun ennenku juhlajakso oli katottu, taisin pitää niin meteliä :DD

Jenna kirjoitti...

Moffatin pisteet nousi mun silmissä niin paljo sen jakson jälkeen ♥_♥ Sun pitää tehä lisää fandom-kynsiä, hihii :3

Mumski kirjoitti...

Minähän teen, heti ku inspis iskee :))