maanantai 3. maaliskuuta 2014

Pastellista

Nämäkin ovat taas sarjassamme vaaaaaaanhat kynnet, ajalta, jolloin mulla ei hirveesti ollu ees inspistä lakata kynsiä... Halusin päästä kokeilemaan Golden Rosen Glittereitä, jotka on mulla jo ties kuinka kauan pyörineet lakkalaatikossa käyttämättöminä, ja tähän sain nyt sitten yhden kokeiltua.. :D Vau.


Ihan yksivärisillä mennään, onko tämä nyt sitten skittle vai mikä, mene ja tiedä... Peukalossa on OPIn Alpine Snow, etusormessa IsaDoran Chateau Grey, ihana vaaleanharmaa, joka levittyy kiltisti ollakseen nuinkin vaalea... Keskisormessa muistaakseni Gina Tricot'n Have A Mint, ihana vaalean haalean minttuinen lakka. Nimettömässä on sitten se lakka, mistä koko lakkaus sai ideansa, Golden Rosen Jolly Jewels numero 115. Dupe China Glazen It's A Trap-ezelle, ihana monivärinen glitter, mutta ei kuitenkaan hyppää silmille. Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä, pikkurillissä ColorClubin Get A Clue, ihana vaaleanpunainen creme, tykkään! :)

Tähän loppuukin sitten mun varastosta lakkaukset, mutta tällä viikolla mulla on koulussa pikkumaski, mikä tarkoittaa sitä, että mulla saa olla kynsilakat, yay! :DD Jos sais jotain muutaki aikaseksi ku vaan yksivärisiä lakkauksia... Jos ei, niin kenties esittelen teille pikkumaskin aikaansaannoksiani, tai jatkan lakkavarastojeni esittelyä.. Saas nähä... :)

2 kommenttia:

SaraGalaxyy kirjoitti...

Nää on ihanan söpöt, tykkään paaaaljon! :3 ♡

Mumski kirjoitti...

Voi kiitos! :3