keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Liukuvärjäystä ja tuliaisia

Nyt ku vauhtiin pääsin tässä blogiin kirjottamisessa, niin aattelin kirjottaa heti perään jo toisen postauksen mutta kokeilla, et miten tuo ajastus toimii... Viime viikonloppuna ajattelin sit tehä ihtelleni jokku ihan simppelit ja yksinkertaset lakkaukset, ja pitkästä aikaa räpeltää sen ihanan meikkisienen kanssa ja tehä jotain liukuvärjäyksellä..


Aluslakan päälle lätkäsin siis varmaan kolme-neljä kerrosta H&M:n Pink Mist -lakkaa, joka on peittävyydeltään aivan surkea! Sen kuivumista odotellessa, kerkes teeveestäki jo Frendit alkaa, ja sit hain kaikki loput värkit huoneestani ja levittäydyin keittiön pöydän ääreen lakkaileen kynsiä ja kattoon teeveetä samaan aikaan.. Onneks oon jo nähny Frendit niin monesti että voin touhuta samalla jotain muuta ja vaan kuunnella ja naureskella itsekseni että hehhee, kohta tossa tulee se hauska kohta. :DD Liukuvärjäykseen käytin miss selenen lakkaa, joka ei myöskään ollut mistään peittävimmästä päästä, joten sitä sai töpötellä ties kuinka kauan... Mutta mikäs siinä, tuli ainaki kunnolla häivytetty raja.. Sit vielä myöhemmin illalla ajattelin et nää kyllä tarttee vielä sitä jotain, ja hetken laatikkoa pengottuani löysin yksiä Wild & Mildin kynsitarroja jotka olin joskus kauan sitten ostanut Seppälästä ja aattelin nyt sitte lätkiä niitä kynsiin. 


 Käyttämäni lakat:

  • Trind Base Coat
  • H&M Nail Polish Pink Mist
  • Miss Selene 154
  • Trid Top Coat
  • Wild & Mild kynsitarroja


Tässä hieman reilu viikko sitten hyvä ystäväni tuli takaisin Suomeen(jee!) Serbiasta, jossa hän oli vaihtarina, ja toi mulle (ja ehkä vähä muillekki mun kavereille) tuliaisia sieltä. Mää sain Care Romeisin ihanan värisen lakan, sävy 20, ja sit strasseja, joissa on jos ja vaikka minkä laisia ja värisiä. Tosta lakasta on vaikee selittää, että minkä värinen se oikeestaan niinku luonnossa on, mutta se on aivan ihana! Aivan mahtavia tuliaisia, kiitos Nora!!! Ja tämän edellä mainitun ihquliinin oman blogin löydätte täältä.

Ei kommentteja: