maanantai 25. helmikuuta 2013

Myöhästynyttä ystävänpäivää

Laiskuuden ehdoton multihuipentuma ilmoittautuu!

Voi herranjestas että sitä voi ihminen olla saamaton! Taas jälleen syvimmät anteeksipyyntöni postausten hitaasta ilmestymistahdista, tällä kertaa syynä mm. kirjoitukset. Olen nyt reilun viikon viettänyt luku"lomaa" ja joka päivä on muka pitänyt tulla tänne kirjottaan tää postaus valmiiksi, mutta kun ei saa aikaseksi nii sitten ei.

Tein nämä hieman ennen ystävänpäivää, ja ajastin edellisenkin postauksen sen verran ajoissa että voisin nämä postata jo ysttävänpäivänä, mutta kuinkas sitten kävikään?


Nämä lähtivät jo kuitenkin ennen varsinaista ystävänpäivää, sillä se päivä oli täysin pyhitetty penkkareille, ja asustani johtuen jouduin lyhentämään kynnet ihan nysiksi. 

Tykkäsin näistä, vaikka suunnattoman pinkit ja tyttömäiset ja ylisöpöt olivatkin.. Pohjalla käytin ColorClubin Get a Clue:ta, jonka päälle liukuvärjäys Gina Tricot'n Azalea Pinkillä ja Dermosilin Amaranthilla. Leimaukset Konadin laatasta m59, leimaamiseen käytin ColorClubin minilakkaa Recycle This!

Kuten jo useasti sanoin, kynnet on nyt tosi lyhyet, mutta vielä yhdessä postauksessa tulee näkymään pitemmät kynnet, kunhan saan aikaiseksi sen näpytellä tänne valmiiksi.. :D Lyhyitä kynsiä en liiemmin ole tottunut edes koristelemaan, ja kun vapaa-aika on viimeaikoina ollut vähän kortilla, olen kulkenut melko pitkälti yksivärisissä lakkauksissa, joten saas nähdä saanko tänne paljoa postattavaa. Tietenkin voisin tehdä Swatch-postauksia joistain omistamistani lakoista, mutta viha/rakkaussuhteessa kanssani oleva kamera ei tee niinkuin minä ajattelen, en tiedä saanko kunnollisia kuvia. Viimeaikoina muutenkin ollut koko ajan kasvava hinku saada/hankkia kunnon järjestelmäkamera. Mutta kun minä satun olemaan kaiken teknologian kanssa niin toivottoman avuton, en tiedä millaisen hankkisin ja mitä häh täh? Kellään neuvoja tumpelolle? :D

5 kommenttia:

Lunalii kirjoitti...

Ihana liukuväri ja siihen kauniisti sopivat leimat :)

Mumski kirjoitti...

Voi kiitos! :))

Bambi kirjoitti...

Mä en ole mikään kamera expertti, mutta musta tällä sivustolla on ollut ihan hyviä pointteja kameran hankintaan: http://www.mikkosaari.fi/canon-ohjeita-ostajalle/

Itsellä on käytössä aivan liian hifikamera ja vaikka se hyvä onkin, niin sitä en suosittele ensi kameraksi. Sillä itseä harmittaa kauheesti kun ei saa kaikkea tehoa irti kamerasta ja liian monet säädöt tuntuvat alkajalle aika haasteellisilta! Vähän yksinkertaisemmalla olisi ollut kiva aloittaa. Lisäksi mielummin hankkisin edullisimman kameran ja sitten jotain kivoja putkia sitä mukaan kun innostusta kuvaamiseen löytyy enempi :)

Yue kirjoitti...

http://kissankynnet.blogspot.fi/2013/02/kummallinen-kummajainen.html
Haastoin sinut. Ohohoho! Parempi tehdä tämä tai tuun keksimään sun puolesta. ;)

Mumski kirjoitti...

Kiitos Bambille neuvoista ja Yuelle haasteesta <3