maanantai 20. toukokuuta 2013

Onnea SaraCupCakez!

SaraCupCakez -blogissa oli lakkauskilpailu, johon itsekin tuli osallistuttua(linkistä pääsee Saran blogiin äänestämään ;) )

Aiheena oli Onnea SaraCupCakez, ja tulikin sitten väsättyä oikeen glitterpommit!


Pohjalle käytin OPIn Glow Up Already! -glitterpommia, jonka pintaa sitten tasoiteltiin laittoman monella Sechekerroksella. Etusormeen lätkein vaaleanpunaisia tähtiä, keskisormeen ja peukaloon leimasin Konadin laatasta m59 rusetteja käyttäen Gina Tricot'n pinkkiä Azalea Pink -lakkaa. Nimettömiin kuppikakut käyttäen samaa Azalea Pinkiä, Gina Tricot'n violettia Rockstar -glitteriä, OPIn Alpine Snow'ta sekä Wet n Wildin Sparked -glitteriä. Kirsikaksi kuppikakun päälle vielä vaaleanpunaiset strassit ja menoksi! Pikkurillit jätin ihan koristelematta, sillä GUA:sa oli kyllä blingiä ihan tarpeeksi. :)

Saas nähdä miten aakkoshaaste nyt etenee, sillä tänään posti toi Cesarsilta tilaamani kaksi Color Clubin Halo Hues -lakkaa, Angel Kiss ja Beyond, sekä China Glazen Toe-Tally Textured -lakan. Nuo CC:t on kyllä just niin ihania kuin odotinkin, ja jos vaan pankkitili antaisi myöden, hankkisin saman kokoelman lakkoja lisääkin.. Saa nähdä, jos sitä innostuis.. Nytkin tilaus lähti menemään vaikka ei mulla tuloista oo tietoakaan, mutta kun ylioppilaslakki varmistui, ja vieläpä odotettua paremmin arvosanoin, niin pitihän sitä itsensä palkita. :)
On mulla kyllä vielä muutamat kynnet aakkoshaasteeseen postaamatta, mutta kunhan vain saisi aikaiseksi.. Tekisi vain mieli ihastella uusia hololakkoja ku ne nyt vaan on niiiiiin ihania..

2 kommenttia:

Bambi kirjoitti...

Nää on ihan mielettömän ihanat, ihailin jo Saran blogissa :)

Mumski kirjoitti...

Voi kiitos! :)