sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Haaste Noralta

Sain siis Noralta haasteen. Homman nimi ois kertoo ittestään 8 satunnaista asiaa. Noh, katotaas..

1. En pidä koirista. Ne on jotenki niin... Emmä tiiä. Niissä vaan on jotain niin ällöttävän mielistelevää yms. etten liiemmin välitä. Kissat on palijo mukavampia, sellasia ylväitä ja itsenäisiä.

Mun kulta <3 R.I.P., my love


2. Haluaisin Espanjaan vaihtariksi. Ois niin kivaa oppii vieras kieli ja kulttuuri, ja ajattelin että Espanja olis sopivan likellä muttei silti iha naapurissa. Ja Espanjan kieltä puhutaan niin paljon että tuskin menis vuosi hukkaan.. Olisin sielä varmaan nyt jos se ei maksais niin *@%&!! palijo. Joten, homehdun nyt siis täällä pienessä Sievissä ja jatkan haaveilua.

3. Halvaannuin n. 5 vuotta sitten. Guillain-Barrén oireyhtymä. Yhtenä aamuna vaan heräsin et jalat oli tosi kipeet ja ku nousin ylös nii pikkuhiljaa alko tunto lähteen ja kävelykyky sen mukana. Oli ihan jees herättää äiti sanomalla: "Hyvää syntymäpäivää! Muuten, en pääse käveleen." Nyt jalat toimii aivan niinku ennenki ja kaikki on hyvin.

4. Mulla on ihan suunnaton halipula. Niin, jokainen tarttee jonku jonka kainaloon käpertyä joskus.

5. Haluan kampaajaksi. Se on ollut haaveammattini jo pienestä asti, mutta koska minulla on astma, siitä ei tule koskaan mitään.

6. Opiskelisin paljon mieluummin amiksessa kuin lukiossa. En ole ikinä tuntenut kuuluvani koulunpenkille, saatikka lukioon. Ainoa syy siihen, että menin lukioon oli se, että sain jäädä kotiin asumaan vielä seuraavaksi kolmeksi vuodeksi.

7. Juon ihan liikaa kahvia. Viikonloppuisin, koeviikolla tai muuten vapaapäivinä saattaa mennä 6-7 muumimukillista, koulupäivinä "vaan" noin 5. Aina kun en keksi mitä tekisin niin keitän kahvia. En ole vielä tottunut keittämään vain paria kupillista kerralla, joten tulee keitettyä sitten ihan liikaa, ja pihiyttäni en voi jättää sitä pannuun seisomaan ja menemään pilalle. :D

8. Olen erakko. En viihdy isoissa ihmisjoukoissa enkä tuntemattomien seurassa. Jopa Sievin noin sadan oppilaan lukio tuntuu joskus liian täydeltä ihmisiä. :D Päästän vain harvat ja valitut ihmiset lähelleni.

Ei kommentteja: