perjantai 21. lokakuuta 2011

Pihiys kostautui..

Ostin viime lauantaina Ylivieskassa käydessäni hiusvärin ja aattelin, että värjäänpäs hiukseni pitkästä aikaa. No, kaupassa väriä valkatessani silmiini osui L'Orealin vaalea hiusväri, joka oli -50% alennuksessa ja siinä luki kyljessä että "poistuva tuote". Mietein hetken aikaa että mikähän siinä on vialla ku se on poistuva tuote, mut halpa hinta vei voiton epäilyksistäni ja ostin sen iloiten että selvisinpäs tästäki hommasta halvalla.
       No, eilen illalla sit ruvettiin siskon kaa värjään mun tukkaa, ja ku väri oli päässä se näytti aika tummalta, ja sitä pois pestessäni ihmettelin pariin kertaan että miks se vaahtoki oli niin harmaata.. Kun olin saanu pestyä tukkani mietein et onpas se harmaan näkönen ja mietein et kyllä se siitä kunhan se kuivuu. Ikäväkseni huomasin että ei se siitä kunhan se kuivuu. Eli siis hiukseni oli kuivuttuaankin harmaat! Nyt vaan ootellaan pari päivää et raaskii taas värjätä tukkansa uudelleen, ettei tarvi kulkee ympäriinsä pää harmaana..
       Tänään koulussa olin sit koko päivän huppu päässä.. En mitenkään innokkaasti esitelly harmaata tukkaani. Ja sen takia olin sit pahalla päällä koko päivän, minkä takia sit mikään ei tuntunu menevän putkeen. Kaiken muun ihanan lisäksi muhun on iskeny flunssa. Koko päivän ollu pää ja kurkku kipeenä ja nenä tukossa ja vuotanu.. TT____TT

Ei kommentteja: