perjantai 23. joulukuuta 2011

Inspiraation ja ajan puutetta...

Varautukaa kuulemaan joulun traagisin tarina!

***

Kokeilin tässä alkuviikosta sitä ostamaani magneffect -lakkaa, ja vaikka olin muista blogeista lukenut sen käytön voivan olla hieman haastavaa ensi yrittämällä, ajattelin että minähän nyt taatusti osaan sen heti kuin ammattilainen, mutta yllätys yllätys, toisin kävi..
     Ensin kesti parin kynnen ajan, ennenku oikeen hiffasin, että miten päin sitä korkkia olisi järkevä pitää et viivat tulisi hienosti(enkä nyt tarkoita että pidin sutia aluksi ylösalaisin). Siinä korkin magneetissa oli kyllä sellanen viiva, varmaankin helpottamaan sitä, että saa joka kynteen kuvion samotte päin, mutta minä blondina en sitä aluksi hoksannut hyödyntää, vaan vasemman käden kynsiin tulleet kuviot on jokainen ihan vinksin vonksin. Joihinkin kynsiin en kyllä saanut koko kuviota aikaiseksi, syy löytyy varmaan minusta itsestäni...
     No, kun olin kaikki kynnet saanut lakattua, ja oikean käden pikkurilli ja nimetön olivat jopa jotenkuten onnistuneet, kahdeksan edellisen mennessä aivan päin h%#¤&ttiä, ajattelin että otanpas niistä hieman onnistuneemmista kynsistä kuvan että saan esitellä teille, että kuinka jänskää lakkaa olin hankkinut. Mutta minä + minun raiskaajakamerani emme saaneet yhtään hyvää ja käyttökelpoista kuvaa kynsistäni, joten nyt lohduttaudun vain ja ainoastaan sillä, että ei ne nyt niin hienot olleetkaan, ja seuraavan kerran kun kokeilen sitä lakkaa niin taatusti saan sen onnistumaan (kröhöh) niin otan sitten niistä oikein hienot kuvat ja laitan blogiini. Joten, sitä odotellessa... :))

***

Ajattelin myös alkaa ehkä kohta väsäämään postauksia niistä suosikki- ja inhokkilakoistani, kunhan vaan joulukiireiltä ja kinkunsyönniltä joudan... :D Luvassa on myös valtavan söpöjä kuvia meijjän kissanpennuista, joilla on maailman söpöimpiä liikavarpaita. <3 Mutta niistä enempi sitten joulun jälkeen.

Rauhallista, leppoisaa ja ennen kaikkea STRESSIVAPAATA joulua kaikille! Tehkää niin kuin minäkin: älkää tehkö mitään!

Ei kommentteja: