sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Ostoksia, joulumieltä ja vinkkejä

Jos alotetaan siitä vinkistä... Eli, jokunen viikko sitten lueskelin jostain, ikäväkseni en yhtään muista että mistä, että miten glitterlakan saa hyvin pois. No, aattelin nyt sitten koittaa tätä viisasta neuvoa, ja sehän toimi! Eli, leikataan vanulappu vaikka neljään osaan, se riittää hyvin. Kostutetaan ne kynsilakanpoistoaineella, laitetaan kynnelle ja kääritään vaikka folioon. Annetaan niiden olla siinä noin viisi minuuttia, minkä jälkeen kynsilakan pitäisi olla lähtenyt. Itse tätä kokeilleena voin kyllä todeta, että se toimii, ja vieläpä tosi hyvin! Aiemmin sain vältellä glitterlakkojen käyttöä, kun ne oli niin ärsyttävää ottaa pois, kun vanulapuista tarttui inhottavaa nöyhtää kynnelle ja koko sormi näytti aina valtavalta pölypallolta.

Jos jollakulla on muita hyviä vinkkejä, saa kommentoida!

Sitten niitä ostoksia.. Kävin eilen Ylivieskassa shoppailemassa, ja tarkoitushan oli ostaa vain ne "pakolliset" joululahjat, mutta kas kummaa, kun mut päästää kosmetiikkapuolelle kynsilakkojen luo, eikä kukaan oo toimimassa järjen äänenä, nii rahathan siinä menee...Ensimmäinen ostos oli Laylan magneffect lakka sävy 06 Golden Nugget. Odotan innolla, mitä tästä tulee... Tää siis on sellanen magneettilakka(mikä lie), elikkä ku lakkaa tällä, nii sit heti sen kosteen lakan päällä ku pitää magneettia, joka on sen korkin päässä, siihen pitäs tulla joku kuvio... Oon jo jonku aikaa aatellu, et tällanen ois hauska omistaa, ja nyt ku sellaseen törmäs niin eihän sitä voinu sinne kauppaan jättää, vaikka hinta olikin sydäntä -ja lompakkoa- riipaisevat 11.70€  Myöhemmin luvassa postauksia siis siitä, kun kokeilen tätä.. ;))


Sitten ostin Models Ownin vaaleen sinisen lakan, sävy 93 Baby Blues. Tän väristä lakkaahan mää lähin joululahjojen lisäksi sieltä kaupoista hakemaan, ja löysin. Mun päässäni on jo jonku aikaa kyteny ajatus eräistä talvisista kynsistä, jotka meinaan tänään vihdoin ja viimein toteuttaa. Jos ne onnistuu, postaus on luvassa niistäkin! :P


Seppälästä löyty sit vielä kaksi koristelu lakkaa, jonka laisista oon haaveillu jo kauan aikaa. Siellä olis ollu myös sellasia two way nail art lakkoja, joissa siis on ohut sivellin toisessa päässä ja toisessa sellanen kynän kärjen tapanen, mutta näitä sai kaks yhen sellasen hinnalla, niin pihiyteni voitti ja ostin nämä.


Sitten vielä Kärkkäiseltä tarttui mukaani myös tällanen kultaglitterkoristelulakka(onko tuo ees sana?). Nyt kun joulu on tulossa, nii kultaahan tarttee vaikka ja mihin, ja kun tää oli halpaa, nii minkäs teet. En voi vastustaa mitään, mikä on sekä halpaa että söpöä! ^.^


Ja sitten vielä lopuksi sitä joulumieltä teille kaikille! Voin ylpeänä todeta siivonneeni vihdoin huoneeni, ja ei uskois, kuinka paljon huone voi muuttua jouluisammaksi jouluvaloilla ja punaisilla verhoilla. Nyt oon ihan onnesta soikeena, ku mulla on täälä rakkaassa kopissani jouluvalot, oon nääs mieletön jouluvalojen ystävä, mun ikkunassa roikkuu joka vuosi jouluvalot aina joulukuun alusta lähes maaliskuuhun asti. :DD On paljon mukavampaa, kun ei tartte nukkuu ihan pimeessä... :))
     Lisää jouluisia uutisia, rakkaat lukijat: Leivoin pipareita pikkusiskoni kanssa eilen. Niistä tuli sellanen harjotuserä, nyt tiietään, että niitä pitää vahtia koko ajan ku ne on uunissa, ne nimittäin palaa helposti! ^_^'' Äiti myös paistoi sellaisen minimaalisen kahden kilon harjoituskinkun, ja voi että se oli hyvää!! Eilen illalla menikin sitten meidän viiden hengen taloudessa lähes puolet koko kinkusta!

Nyt pitää palata kouluhommien tekoon(eli lakkaan kynsiä), hyvää joulukuun ekaa viikkoa kaikille! Nyt vaan lunta odottelemaan... Jos kohta ei sada lunta, meen varmaanki ripotteleen styroksia meijjän pihalle. :D

1 kommentti:

Yue kirjoitti...

Koska et vastaa mulle mesessä niin kommentoin sitten tänne.
Pitää päästä Seppälään ostaan sellasia koristelukynyälakkajutskuleita! Ostithan mulle muuten joululahjoja samalla ku kävit shoppailemassa?
Oon joskus itekki kuullu tosta foliosysteemistä, mutta en oo ikinä kokeillu. Vois... Menee hermot noitten glitterlakkojen kanssa prkl..
Mäki muuten teen kouluhommia. Lakkaan kynsiä ja luen samalla kokeeseen. Ja oon koneella stalkkaamassa tyyppien blogeja ja kuuntelen samalla musiikkia... ^^ On se hienoa olla nainen niin voi tehä montaa asiaa yhtä aikaa.
Hieno ulkoasu muuten. Oliko se niissä valmiissa malleissa vai teitkö ite?