perjantai 11. toukokuuta 2012


Säännöt:

1. Nimeä 15 bloggaajaa (taidan skipata, kun on niin paljon tätä näkynyt ympäriinsä, mutta tämän saapi ottaa jos sille tuntuu..)
2. Kerro heille tunnustuksestasi
3. Kerro 7 satunnaista faktaa itsestäsi
4. Kiitä bolggaajaa, jolta sait tunnustuksen
5. Lisää the Versatile Blogger Awardin kuva postaukseesi

Pitemmittä puheitta: Kiitos Yue, oot ihana <3 Hänen blogiinsa pääsee >tästä<

7 faktaa minusta:

1. Olen perfektionisti. Kaiken on oltava justiin eikä melekeen.
2. Olen kissaihminen henkeen ja vereen. Nyttenkin minun päiviäni piristää aivan ihana pikkupoika nimeltään Voitto. Tällä kakaraksikin kutsutulla kissanroikaleella on hieman liikaa varpaita, mutta eipä tuo sitä ainakaan yhtään hidasta! Sillä vaan tassut on sellaset söpöt "lapiot".
Tässä kuvassa näkee vallan mainiosti Voiton "peukalot"
3. Stressaan aivan liikaa kaikesta. Tämän olen perinyt äidiltäni.. Stressaan ihan kaikesta, ja murehdin joka ikisen pienenkin asian moneen kertaan, että "Entä jos..?"
4. Olen hullu. Aivan täysin kajahtanut. Minun on aina joka asiasta löydettävä jonkin sortin systeemi että miksi asiat menee niinkuin menee. Ja mikäpäs sen inhottavampaa kuin esim. tapetti, jossa on paljon kuvia muka epämääräisessä järjestyksessa mutta kuitenki toistuu aina vähän väliä.. Ja kaiken on oltava suorassa ja siistissä rivissä.. Kuten sanoin: hullu mikä hullu.
5. En mitään inhoa niin paljon kuin sitä, että kuulen kun joku muu syö. Iljettää ajatellakin! Sinäkin on tarpeeksi, että joudun kuulemaan kun itse syön.. 
6. Ja vaikka inhoan kuunnella muiden syövän, silti katson teeveestä lähinnä komediasarjoja ja ruuanlaitto-ohjelmia.
7. Katsonkin aaaaaivan liikaa teeveetä... Vaikka katson lähinnä näitä puolen tunnin mittaisia amerikkalaisia komedioita, mutta jos niitä tulee neljäkin peräjälkeen illassa, aikaa teeveen ääressä kyllä kuluu...


2 kommenttia:

Yue kirjoitti...

Awws, teijjän pikkusta (ja sen suuria tassuja). Pieni kirjotusvirhe kohdassa 3: "Stessaan". :) Tiesin aina, että oot hullu.

Mumski kirjoitti...

Ohhoh, minäpäs korjaan, kiitoksia <3 Mitäpä muuta voin tuohon sanoa, kuin että kyllä hullu hullun tunnistaa.