keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Top10 kynsilakat

Sain tämän haasteen jo kaaaaaauan aikaa sitten, vallan mainiolta ystävältäni Yuelta, jonka blogiin pääset tästä. Kiitoksia siis hänelle. Mulla on ollu tämä haaste ja kauan aikaa ajatuksissa, ja olen monesti miettinyt, että pitäis tämä tehdä, mutten kuitenkaan halunnut tehdä tätä ennen kuin olin kokeillut kaikki tilaamani China Glazen lakat, ja aivan kuten arvelinkin, suurin osa pääsi tälle listalle.

Tämän haasteen säännöt ihan lyhykäisesti:
1. Ilmoita keneltä haasteen sait. Linkitä.
2. Listaa kuvat Top10 kynsilakoistasi satunnaisessa järjestyksessä.3. Jaa haaste eteenpäin 5 bloggaajalle.


Ja tässä ne sitten tulevat, minun kynsilakkojen top10:


Color Club - Worth The Risque
Aivan upeanmahtava hololakka. Ikävä kyllä se vain on vaikea kuvattava, melko ohutta ja aika julmaa tällaiselle säheltäjälle, siinä nimittäin näkyy kaikki pienetkin rutut ja naarmut... Mutta koska se on niin ihanaa tuijoteltavaa näin livenä, niin pääsi listalle. :)

Trind - Base Coat
En edes tiedä, lasketaanko tätä tähän? Mutta se vaan on aluslakkana niin hyvää värkkiä, että ajattelin että mitä väliä sillä on, minähän laitan sen tälle listalle!

China Glaze - Fast Track
Tosi kaunis, nudepohjainen lakka jossa kultaista shimmeriä/jotain muuta blingiä. Yllättävän peittävä, ja levittyy mainiosti.

China Glaze - Stone Cold
Aivan ihana, mataksi kuivuva lakka, joka kuivuu nopeasti, peittää todella hyvin ja levittyy helposti. Kaunis sekä mattana että ihan kiiltävänäkin.

Models Own - Baby Blues
Ihan perus vaalean sininen creme. Peittää aika hyvin ja kuivuu nopsaan. Pysyy todella kauan halkeilematta. Ainoita miinuspuolia on korkki, joka joskus temppuilee, ja tämä haisee aika pahalle...

Models Own -  Emerald Black
Aivan uskomattoman upean kaunis lakka MO:n Beetlejuice -kokoelmasta! Kuivuu nopeasti ja levittyy hyvin.. Aivan ihana koppakuoriaisen värinen kynsilakka, joka menee vallan mainiosti ilman mitään koristeitakin! :) 

Color Club minilakka - Recycle This!
Melko peruspunainen, mutta älyttömän hyvä lakka leimaukseen! Todella pigmenttinen, joten monesti olen tuskaillut laattojen puhdistuksen kanssa tällä leimailtuani.. 


China Glaze - Riveting
Oranssi, jellypohjainen  lakka jossa kultaista ja oranssia shimmeriä(tai jtn). Yllättävänkin peittävä, ja kuten muutkin ChG:ni, levittyy helposti ja kuivuu nopsaan. Näyttää tulelta, mikä on aivan mahtavaa!! 

Technic - Curious Violet
Hyvin peittävä ja nopsaan kuivuva rakkauspakkaus. Vaikken niin paljon violetista muuten välitäkään, niin tämä vei sydämeni jo heti ensikerralla kun sitä koitin.  

Lumene Natural Code - 15 Stay Pretty
Kauniin helmiäisen vaaleanpunainen lakka, joka minulla ikävä kyllä vetelee jo viimeisiään... Pitänee hankkia uusi.. Tämä on taas niitä lakkoja, että kun järkevästi ajattelee, niin huonoja puolia on sen verran, ettei sen ehkä kuuluisi olla tällä listalla, mutta on se vaan niin nätti että! Sivellin on melko kömpelö, eikä lakka ole mitään peittävintä, mutta voi että ku se vaan onkin niin söpö! :DD

En jaa tätä enää eteenpäin kellekään, sillä tämä on jo niin monessa blogissa nähty, mutta jos joku sen haluaa tehdä niin siitä vain! :))

Onko kellään muulla näitä lakkoja? Onko kokemuksia?

2 kommenttia:

Yue kirjoitti...

Hummm~ Oonkin oottanut millon teet tän. Miten saa tolleen jänskästi ton tekstin tonne kuvan alareunaan? Ommm~

Mumski kirjoitti...

Humisetpas söpösti..kait.. :DD En osaa selittää miten sen teen, mutta tuu joskus käymään nii voin näyttää... Ei mitenkään hirveen vaikeeta, mut oon huono selittään.. :D