tiistai 26. kesäkuuta 2012

Rippijuhlien epäonnistuja

Pahoitteluni nyt ihan ensiksi siitä, että on ollut niin hiljaista täällä blogissa! On muka aina ollut muuta tekemistä eikä ole joutanut. Tämä siis suomen kielelle käännettynä tarkoittaa sitä, että tietokone on hautautunut kamalan törkyvuoren alle enkä ole viitsiny sitä sieltä kaivaa ylös ihmisten ilmoille..

Mutta, kuten jo viime postauksessa tunteitani purin liittyen turhautumiseeni kynsienlaiton kanssa ennen siskoni rippijuhlia, niin nyt sitten saatte kunnian todistaa epäonnistumiseni, ja ihan luvan kanssa nauraa sille.
Kuten kuvista näkyy, ruttuun menivät ja oikeen kunnolla! Ja nämä lakkauksethan sitten vastustivat aivan alusta hamaan loppuun asti. Lakkaan tuli kuplia, meni ruttuun, leimaukset meni pilalle, menivät ruttuun, lisää kuplia, kamala sotku, ja eivätkä sitten millään meinanneet seuraavana aamuna lähteä! Onneksi pääsin niistä kuitenkin eroon, ja tämä idea unohdetaankin heti! 

Pitikin sitten yön aikana keksiä jokin muu lakkaus, ja niin flunssaisena aivot löivät ihan tyhjää ja olin ihan rättipoikki. Seuraavana aamuna jouduin nousemaan jo puoli seitsemältä kun en enää millään lentsultani saanut nukuttua, ja siinä missä olisin voinut toki alkaa jo aamutuimaan tekemään kakkuja, niin päätin että silloin oli sopiva hetki ruveta lakkaamaan kynsiä. Ja jostain syystä huonosti nukutun yön jälkeen aamulla ennen seitsemää flunssaisena tehdyt kynnet onnistuivat ainakin kymmenen kertaa paremmin kuin nuo kamalat hirveät ällötykset.

Vaikkei korsetit millään muotoa taida olla sopivat rippijuhliin, en muutakaan saanut päähäni. Eikäpä nuista kukaan tullut minulle sanomaan mitään.. Sitäpaitsi olin jo aikaisemmin ajatellut että teen korsetit joskus uudestaan, sillä pidin niin paljon näistä kynsistä.

Näihin käytin lähestulkoon samoja lakkoja kuin nuihin kammotuksiinkin, lisänä vaan tuo Color Clubin Patinum Record, sekä Golden Rosen musta ja valkoinen koristelulakka. Violetit lakat ovat siis Essien To Buy Or Not To Buy ja Technicin Curious Violet. Kuvia en käytetyistä lakoista yksinkertaisesti viitsinyt ruveta ottamaan.. :D

Ei kommentteja: