keskiviikko 22. elokuuta 2012

Ihka ensimmäinen vesimarmorointini!

Vihdoinkin rohkaistuin kuulkaas sen verran, että päätin ruveta kokeilemaan vesimarmorointia! :DD Olen jo kauan ihastellut muissa blogeissa hienoja marmorointeja, mutta toisaalta myös lukenut paljon muiden ensiyrityksistä ja taisteluista, joten pelonsekaisin tuntein lähdin sitten säheltämään.



Pihi mieleni keskittyneenä vesimarmoroinnissa kuluvaan suureen lakkamäärään esti minua tekemästä sitä joka kynteen, joten kolmelle kynnelle oli keksittävä jotain muuta. Pääsinpäs sitten kokeilemaan Ginasta ostamaani lakkaa Monaco Blue, jonka alle laitoin jonkin omituisen aivopierun seurauksena mustan lakan.. Ajattelin kai, että siitä tulisi kivan syvän tumman sininen, eikä vain musta sinisellä ja vihreällä glitterillä...



Ja sitten itse asiaan, eli vesimarmorointiin! Olen niiiiiiin uskomattoman ylpeä tuosta tuloksesta, Gina Tricot'n lakat toimivat mielestäni tosi hyvin, ja kuvio osui hyvin kohdalleen, enkä saanut edes kuplia aikaiseksi! Siis aivan h%&£$tin hvin ensimmäiseksi yrittämäksi!! Mutta juuri kun luulin vaaranpaikkojen olevan ohi, päätin lisätä hieman blingiä kynnen sivulle, mikä olikin sitten kamala virhe. Kiinnitin tämän em. blingin Konadin päälyslakalla, joka rupesikin sitten oikeen olan takaa vaahtoamaan! Ja kuin tässä ei olisi ollut tarpeeksi, vasen nimettömäni onnistui ottamaan osumaa jostain, ja siitä nuo pari vaaleampaa laikkua. Mutta loppujen lopuksi, vesimarmoroinnista tuli tosi kiva, samoin muista sormista. Yhteen ne eivät ehkä oikeen passaa, mutta erikseen olisivat tosi kivat!


Kynsillä:
  • Depend, Foundation Ridgefiller
  • CCUK, 87 Ebony
  • Gina Tricot, Monaco Blue
  • Gina Tricot, Have a Mint
  • Gina Tricot, Ice
  • Gina Tricot, Marina
  • Konad, Top Coat
  • Sinisiä heksagon-glittereitä


3 kommenttia:

Taru kirjoitti...

upeet! :)

Yue kirjoitti...

Mun mummu se vaan on niin taitava. ^^ Puspus!

Mumski kirjoitti...

Kiitos! :D Itekki oon niin tyytyväinen, kun onnisui ensimmäiseksi kerraksi nuin hyvin! ^_______^