perjantai 12. lokakuuta 2012

Viime aikojen hankintoja

Jokin aikaa sitten kerroin meneväni Kokkolaan shoppailemaan, ja nyt sitten saan aikaiseksi esitellä teille, mitä lähti mukaani.. Ja koska viivyttelin tämän postauksen valmistumista niin laittoman kauan, sain mukaan myös Ihanatkynnet.fi:hin tekemäni tilauksen, sekä muita ostoksia ja vähän tuliaisiakinTässä siis kuvaa Kokkolan saaliista, yhteensä kuusi lakkaa. Huh! Alunperinhän en lähtenyt kuin tuota OPIa metsästämään, ja päätin, etten käytä paljon rahaa... No, se päätös tuli ja meni..

Gina Tricot'ssa piti käydä penkomassa lakkavaihtoehdot taas lävitse, ja mukaan tarttui vaaleanpunainen frost/helmiäislakka Pink, vihreä shimmerinen Wannabe sekä Punainen/kuparinen/jotain(?) Alexis. Vaikea kuvailtava ja vielä vaikeampi kuvattava!

Emotionista tuli siis ostettua OPIn Alpine Snow, paikkaamaan puuttuvan valkoisen cremelakan paikkaa, entinen kun oli päässyt loppumaan. Ostin myös Klippoteketin kuivashampoon kokeiluun, mutta ei siitä sen enempää..
Anttilasta ostin kaksi IsaDoran lakkaa, magneettilakan Steel My Heart sekä tarjouksesta harmaan Chateau Greyn sillä jotain kumman syystä en omista yhtäkään kunnolla harmaata lakkaa... Tämäkin on melko vaalea, mutta söpö, ja tarjouksessa, joten...

Keskisormi ottanut hieman osumaa, älkää välittäkö..
Tässä vielä Steel My Heart kynsillä. Peitti yhdellä kerroksella, levittyi hyvin, ja kuviotkin oli helppo saada esille, mutta kuviot levisivät hieman päälyslakkaa laittaessa.. Tykkään enemmän tuosta korkin ympärillä olevassa pahvissa olevasta magneetista(tai ylipäätään irtomagneeteista), sillä mielestäni Laylan magneettilakkojen korkeissa olevat magneetit ovat jotekin kömpelöitä.. Lisäksi IsaDoran magneetissa oleva tuki helpotti magneetin kohdistamista huomattavasti! Plussaa siis IsaDoralle hyvästä magneetista! Pitäisi kenties investoida vielä sellaiseen tähdenmalliseen, irtona myytävään magneettiin..

Ihanatkynnet.fi:stä tilasin siis China Glazen neljän lakan Wicked -kokoelman... Ihania lakkoja, ja minun mittapuullani halpaa, sillä siellä tämä setti oli 19.95 €, Mimaxilla 31.50 €!!


Tässä vielä koko tilaus. Tilasin siis tuon Wicked -setin sekä dotting toolit, sillä olen lopen kyllästynyt taistelemaan nuppineulojen kanssa.. Tilaajalahjana tuli vielä perhostarroja sekä blig-bling rusettihärpäke. ( :D )


Tässä vielä hieman lähemmin nämä neljä uutta kullanmuruani vasemmalta oikealle lueteltuna: Roguish Red (uskomattoman pigmenttinen oranssinpunainen, mulle uusi rakkauspakkaus, vaikken aiemmin punaisesta niin välittänytkään), Glitter Goblin (ruskeaa/kuparista ja hopeaa/hologlitteriä, luonnossa aivan tyrmäävän näköinen, kunhan pääsisi koittamaan!), Bizarre Purple (violetti, jossa on sinistä...jotain... Nimensä mukaisesti melko outo, mutta silti todella kiehtova!) sekä pimeässä hohtava Ghoulish Glow. Pääsin sitä jo koittamaa, toimi! :DD


Tänään kävin Seppälässä samalla, kun hain isosiskoni junalta. Totta kai etsinkin sitten heti käsiini Flormarin uusia duochromeja, ja mukaani otin (vasemmalta oikealle) DC07, DC01 ja DC03. Seppälässä oli kaikista normaalihintaisista tuotteista -20% alennus, ja jos olisin huomannut sen aikaisemmin kuin vasta kassalla, olisin ottanut loputkin mukaani! Nyt harmittaa...


Isosiskoni oli risteilyllä tässä jokunen aika taaksepäin, ja hän toi sieltä minulle kaksi Casuellen kynsilakkaa. Tuota pinkkiä pääsin jo kokeilemaan leimauksessa, siitä enempää seuraavassa postauksessa. ;))

Tässäpä minun viime aikojen hankinnat, mitäs piditte?

6 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Munki piti ihanilta kynsiltä tilata tuo wicked setti mutta se loppus sieltä. :( saa nähä tuleeko ees lisää... en viittis mimaxinkaan hinnoilla ostaa. täytyy lohdutukseks tilata joku muu lakka.

Mumski kirjoitti...

Itsekin kiirehdin tuon tilauksen kanssa ettei vaan pääsisi loppumaan, onneksi kerkesin. :) Mimaxilla on kyllä hieman tyyriinpuoleisia lakat, ikävä kyllä..

Yue kirjoitti...

Määki niin kävin eilen Seppälässä noita lakkoja hakemassa! Otin sellasen vihreän ja oranssinpunaisen (antaisivat nimet niille). Ja määkään en huomannut sitä alennusta kuin vasta kassalla lähtiessäni, kun se myyjä sano. Ja ulkona oli tietty kans iso kyltti, jota en vaan ollu huomannu... Oisin niin hamstrannu noita lakkoja mukaan vielä enemmänkin. Ja Seppälässä oli vielä pari sellasta lakkaa, joka mun on pitäny sulta pölliä! Ostin sitte sellasen, niin nyt saat ottaa ansalangat pihalta pois.
Munki pitäis investoida noihin dotting tooleihin...

Mumski kirjoitti...

Mulle kävi Seppälässä siis JUSTIIN samalla lailla! :DD Että me ollaan pönttöjä. <3 Kauankohan se tarjous on voimassa? Millon pitää mennä hamstraan loput.. :))

Bambi kirjoitti...

Huh, onpas siinä ostoksia :D Ja ihania kaikki, erityisesti nuo Flormarin duochromet kiehtovat!

Mumski kirjoitti...

:DD Ei muuta kuin Seppälään omia hakemaan!