sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Viimeisimmät ostokset

Täällä blogissa onkin hiljaista piisannut... Koko syysloma on tullut oltua menossa, eka viikonloppu kavereiden kanssa, maanantaista torstaihin mökkeilemässä ja eilen lauantaina helsingissä... Näiltä reissuilta on mukaan lähtenyt vähä sitä sun tätä, totta kai.

Vasemmalta: 810, 814, 802

Vuokatista, jostain randomkaupasta(en musta nimeä eikä täällä päin sellaisia ole, joten...) tarjouksesta kolme KoneHelsingin/Flormarin hololakkaa vitosella. Kaksi nuista on jo päässyt kynsille, mutta niistä lisää myöhemmin. ;)


Sitten Helsingin reissulta Kicksistä Seche Vite, sillä IsaDoran pikakuivatavani vetelee viimeisiään, ja tämä nyt sitten lähti kokeiluun, liekö maineensa veroinen? OPIn sinivihreävioletti(?) Austin-tatious Turquoise (onpas vaikea!), todella kiehtovan värinen! Tuo jotenkin mieleeni merenneidot... Tarjouksesta neljällä eurolla mukaan tarttui ensimmäinen snowcrystalin lakkani, oranssi Sweet Pumpkin. Nimensä ja värinsä puolesta sopii vallan mainiosti nyt ajankohtaiseen halloweeniin... En tiedä, käytänkö tätä mihinkään sellaiseen kuitenkaan, en oikein itse kyseisestä juhlasta innostu, ei mielestäni ole suomalainen juttu...

Ei kommentteja: