perjantai 10. tammikuuta 2014

Lumihiutaleita

Voi että sitä ihminen voi olla saamaton! :D Alunperin ajattelin että joululomallahan mulla on rutkasti aikaa kirjottaa postauksia tänne, mutta, kuten arvata saattaa, enhän mää saanu yhtään mitään aikaseksi koko loman aikana, hyvä että jaksoin kynsiä ees lakata! 


Nämä kynnet on itsenäisyyspäivältä(voi luoja!), ja tykkäsin näistä niin mahottoman paljon, mutta hermot meni ku niitit putoili ja lakka lohkeili liian äkkiä..

Lakkana siis China Glazen ihana Dorothy Who? ja leimat OPIn Alpine Snowlla Konadin laatasta m59. Hassua kyllä, vaikka tämän laatan nuiden lumihiutaleiden takia ostin joskus ehkä vuosi sitten, vasta nyt käytin nuita kuvioita. :D Muita kyllä on tullut käytettyä.. Lumihiutaleiden keskelle ja ympärille lätkin sitten hopeisia niittejä ja voilà!


Tänään olikin sitten viimeinen päivä teoriaopiskelua koulussa, ja maanantaina työharjoittelu kutsuu! Vähän jännittää, ku itseluottamus nollassa ja aivan tuntuu siltä että enhän mää mitään osaa D: Mutta, oppimaanhan sitä sinne mennään, enkä mää siellä ihan oman onneni nojassa oo, että on ohjaajia ja muita opiskelijoita joilta voi kysyä, jos vaan tohtii :)) Mää vaan ikävä kyllä oon niin surkia kysymään keneltäkään mitään vaikka se selvittäis kaikki maailman pulmat..
Muta, työharjoittelu tarkoittaa myös sitä, että maanantaista mulla alkaa kynsienvalkaisuvuosi, sillä siellä ei saa olla minkäänlaista lakkaa kynsillä, joten on hyvin aikaa kasvatella kellastuneet kynnet poijjes ja uutta tilalle :D Saas nähä, jos sitä lomilla tai kenties viikonloppuisin kerkeis/jaksais/vihtis, mutta en lupaa mitään. Ja on mulla nyt sattuneesta syystä kertynyt julkaisemattomia kynsiä koneelle, ja mun lakkavarastojenikin esittely jäi ihan puolitiehen, joten ainakaan jutun puutteeseen ei tämä blogi hiljene! :))

Mielipiteitä otetaan tietenkin aina ilomielin vastaan! :3

2 kommenttia:

Masa kirjoitti...

Kaunista! Lumihiutale laatta olenkin etsinyt, tässä onkin oiva vaihtoehto.. :)

Mumski kirjoitti...

Kiitos! :) Suosittelen kyllä tuota konadin laattaa, sillä siinä on paljon muutakin käyttökelpoista, ainakin mun mielestä :))