torstai 23. tammikuuta 2014

Wihhreää

Arkistojen kätköistä tuli tongittua tämäkin lakkaus esiin. Tämä siis sijoittuu ajalle ennen joulua, ettei olisi ollut joululoman alkaessa minulla kynsillä... Kukapa tuli ja tiesi..


Jokatapauksessa, sinällään simppelit kynnet, Erisävyisiä vihreitä ja kultaista ja hopeaa. Kaiken muun maalailin lakkojen omilla siveltimillä, mutta kultaiset ja hopeiset rannut tein ohutkärkisellä siveltimellä.

Käytetyt lakat:
Gina Tricot - Wannabe
Gina Tricot - Rain Forest
Gina Tricot - Have A Mint
Flormar - WL02
IsaDora - Gold Sparkles
Classics Metallic - 11

Nyt on kohta kaksi viikkoa tullut oltua työharjoittelussa koulun hoitolassa, ja täytyy sanoa, että kyllä mää oon tykänny! :)) Aivan ihanaa päästä tekeen käsillään jotain! Vielä kun sais kaikki valmistumistaan odottavat esseet kirjoitettua, niin olis hubaa.
Itse asiassa tässä pari päivää sitten itsekseni mietiskelin, että ei tuo yläkerrassa olo ole ollut yhtään niin raskasta kuin aluksi pelkäsin, ja mitä syysloman aikaiselta viikon harjoittelujaksolta muistelin.. Olen sopeutunut yläkerran hoitolan menoon yllättävänkin nopsaan, ja vielä kun asiakkaita riittäisi niin kaikki olisi hyvin. Ikävä kyllä näin alkuvuodesta tuppaa olemaan vähän hiljaisempaa.. Mutta onhan tuota kuitenkin joka päivälle ollut jotain, ja jos ei ole hoitoja, voisi(jos jaksaisi) kirjoittaa niitä esseitä..

Kynsistä tykkäsin, mites te? Mielipiteitä otetaan aina ilomielin  vastaan! :)

Ei kommentteja: