torstai 23. helmikuuta 2012

Wanhojen kynnet

Heti ensimmäisenä haluan pyydellä anteeksi ja selitellä sitä, miksi en ole pitkään aikaan ole postaillut tänne mitään. Eli siis: olen pahoillani!! En ole joutanut kirjoittamaan tänne mitään, sillä on ollut hässäkkää koeviikon, wanhojen(ja toki jatkojen) ja autokoulun kanssa. Ei ole ollut edes paljon inspiraatiota tehdäkään mitään, mutta nyt kun koeviikko on ohi, niin päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja kirjoittaa tänne vihdoinkin! :))
      Kuten jo edellisessä postauksessa kerroin siitä CesarsShopin paketista, mikä tuli kyllä mielettömän joutuusti, niin nyt sitten siitä sisällöstä vähän lisää:


Tilasin kolme KONADin laattaa, s6, m66 ja m39. En ole vielä päässyt nuista kokeilemaan muita kun tuota m39, kun tein äitilleni manikyyrin kun se oli lähdössä reissuun. En tullut ottaneeksi niistä kuvaa, mutta eipä se mitään! 


Tilasin myös kaksi Color Clubin lakkaa, aivan IHANAN hololakan Worth The Risque, johon rakastuin välittömästi! kun pari päivää oleskelin pelkästään se kynsilläni, tuijottelin vain kynsiäni, sillä se oli niin mahdottoman ihanan kaunis, että ei mitään rajaa! Pari miinuspuolta siinä kuitenkin oli: se ei ollut kovin peittävää, sai laittaa ainakin kolme kerrosta.. Siinä myös näkyi heti, jos sen tökkäsi johonkin niin, että se meni ruttuun tms, joten siinä mielessä hieman epäkiitollinen lakattava. Kolmas "huono" puoli oli se, että se oli todella vaikea kuvattava! Olisin tännekin laittanut kuvan, jos aurinko olisi sen verran viitsinyt näyttäytyä, että olisin saanut siitä edustavan kuvan, mutta ei... Ja vikahan oli sitte lakassa eikä minussa! ;))
     Toinen lakka oli minilakka nimeltä Recycle This! en ole vielä kokeillut tätä koko kynnelle, mutta leimaukseen se soveltui todella hyvin! Se oli sopivan peittävä, että ainakin vaalean, VAALEAN punaisen päällä toimi todella hyvin.
     Tilasin myös Konadin tähti-jotain.. Paketissa luki Sparkles, joten siitä miettimään, mitä ne sitten oli.. :D Ne oli kyllä pieni pettymys, sillä ne oli jokku tosi moni yhessä silleen niinku päällekkäin, ja jos niitä ei huomannu, nii niitä tuli sit monta päällekkäin ja meni sit turhaan, ja ne lähtiki sit äkempää, ku tarttuivat kaikkeen. Niistä myös lähti se kultanen väri aika äkkiä..


Tässä sitten ne Wanhojen tansseihin itselleni tekemät kynnet. Ihan vain pohjalle kultainen lakka, ja siihen konadilla kuvioita, molemmat laatasta m57. Olen kyllä tyytyväinen siihen, miten tuo leimailu onnistui, sillä parilla viime kerralla se on mennyt niin päin honkia että aika epäonnistujafiiliksillä lähdin nuita leimaamaan. Onneksi se sitten onnistui ja nuita onkinn yt sitten kateltu jo viikon verran. Kuvankin otin vasta eilen, että aika hyvin ovat pysyneet. Tossa kuvausrekvisiittana mekkoni etumus, ja kuten näette, aika hyvin passasivat yhteen, eikö? ;P


Tässä vielä käyttämäni tarvikkeet:
  • Trind Base Coat
  • IsaDora 652 Gold Sparkles
  • CCUK 87 Ebony (leimaukseen)
  • Konad laatta m57
  • Trind Top Coat

Ei kommentteja: