perjantai 2. maaliskuuta 2012

Tähtipölyä

Nämä kynnet tein jo aikaa sitten, ja osallistuinkin niillä My Dream Nailsin kilpailuun, missä en kyllä päässyt finaalii. Nielen katkerat kyyneleeni joita pahentaa vielä se, että kaveri pääsi finaaliin. Ymmärrettävää kyllä, oli hänen kyntensä paljon hienommat kuin minun. Mutta, yrittänyttä ei laiteta. :)


Aluksi aluslakan päälle vaan Color Clubin Worth the Risque -hololakkaa, ja sit töpöttelin meikkisienellä kärkeen Technicin ihanaa violettia lakkaa Curious violet. Tämän päälle nuita tähtihärpäkkeitä, joita sai muuten varjella aika tarkoin ettei ne lähteny heti irti... :)) vielä laittoman paljon päälyslakkaa pitään tähdet paikoillaan ja valmista tuli!


Käyttämäni lakat:
  • Trind Base Coat
  • Color Club Worth the Risque
  • Technic Curious Violet
  • Trind Top Coat
  • konadin tähtijutskuliineita :D


Tänään kun sattuu olemaan minun 18-vuotissyntymäpäivä, niin sain sit siskoltani lahjaksi ihka ensimmäisen OPIn kynsilakan!! Jeejee. :DD Sävy on nimeltään Up Front & Personal, ja aivan ihana. Saapas nähdä milloin saan sitä käytettyä jossain. 


     Tänään meni koko ilta (<- vajaa kaks tuntia) hygieniapassikoulutuksessa, ja sainpas vihdoinkin aikaiseksi hankkia itselleni sen kauan suunnittelemani hygieniapassin! :) Mutta ei sekään olisi voinut huonompaan väliin tulla, sillä:
1) On mun synttärit=muuta tekemistä
2) Vasta loppu koeviikko=haluaisin rentoutua
3) Kohta on teoriakoe ajokorttia varten=muutaki päntättävää ku jotain elintarvikkeiden säilymistä
     Mutta, kunhan nyt viikonloppuna jaksan aina välillä ankaran biletyksen(elikkä kakunsyönnin) lomassa päntätä ja pääsen maanantaina teoriakokeesta kunnialla läpi, niin josko se stressi siitä vähä vähenis. Ja vielä ku onnekseni oon tällanen stressaajaluonne, nii en oo pitkään aikaan enää nukkunu kunnolla ku aina iltasin pitää inssi ja teoriakoe ressata vähintäänki kertaalleen että entä jos..? 

Ei kommentteja: