perjantai 23. maaliskuuta 2012

Pahoitteluja ja hankintoja

Mitä syvimmät anteeksipyyntöni, kun en ole niin pitkään aikaan postannut mitään. Myönnettäköön, en ole viitsinyt. TT____TT On muka aina ollut muuta tekemistä tai ei ole saanut kuvaa kynsistä... Lakkauksiakin on tullut ja mennyt, mutta en vain ole saanut aikaiseksi kuvata niitä ennen kuin ne ovatkin sitten jo alkaneet lohkeilla ja se siitä. Turhauttavaa. 
       Muta, hieman iloisempiin asioihin: sain kaveriltani heiman myöhästyneen synttärilahjan, China Glazen ihanan violetin shimmerisen Bogie -lakan! Tuo onkin mun eka ChG:n lakkani, mutta vielä tänään olisi aikomus laittaa tilausta menemään jonnekinpäin, mä kun niin kovasti haluaisin itselleni ainakin jotkut niistä ChinaGlazen Nälkäpeli -kokoelman lakoista! Mutta niistä toivottavasti enemmän myöhemmin! ;pSain ystävältäni myös todella kivoja tarroja, niistä kuva alhaalla. Ystävälläni on muuten myös oma blogi, myös kynsiin liittyen. 


Tänään käytiin Ylivieskassa, mm. hakemassa mun lopullinen ajokortti(jeejee!). Kävin sit kirppiksellä, mistä löytyi (kaverini neuvomana) fimoja, koristelulakkoja kynsiteippejä, kynsitarroja ja vaikka mitä! Ostin sitten itselleni yhden hyrrän valmiiksi leikattuja fimoja, yht. 120 kpl, ja hopeisen Two Wayn, kiva päästä kokeilemaan. Käytiin myös Kärkkäisellä, ja vaikka mun ei muka ollut tarkoitus ostaa tällä kertaa mitään kynsiin liittyvää, niin tarttuihan sieltä mukaan IsaDoran matta päälyslakka. Oonkin jo sellaisesta haaveillut aika kauan.. :)Nyt sitten pyydän jo etukäteen anteeksi, että taas postailuuni tulee tulemaan aika pitkä tauko, sillä olen huomenna lähdössä perheeni kanssa Lappiin mökkeilemään. Tosi kiva päästä kauas arjesta ja hieman rentoutumaan, ja jos sitä pääsisi hiihtämäänkin edes kerran tänä talvena. :) 

3 kommenttia:

Yue kirjoitti...

Musta yrität taas päästä eroon joo! T^T
Mäki haluun sinne kirpparille...
Sori muuten, en vastannu siihen sun toiseen viestiin ku olin just sillon lenkillä ja unohin sitte myöhemmin. ^-^'
Joko kokeilit tota mattalakkaa? Onks se hyvä?
Hitsi, ku se Nälkäpelikokoelma ei ollu vielä sillon tullu ku hommasin ton lakan (tai en tiiä ei ainakaan sinne mistä tilasin ton) niin oisin ton sijaan ottanu semmosen.
Öö, ei kai sit muuta.
-Hanski

Yue kirjoitti...

Sulla on muutes haaste mun blogissa. http://kissankynnet.blogspot.com/2012/03/kynsilakat-top10-kuvaplajays.html

Mumski kirjoitti...

kokeilin tota mattalakkaa jo, ihan ookoo näin niinku ensiyrittämällä.. :) Ja haasteenkin huomasin, kiitos siitä. Pistetään työn alle...