torstai 31. toukokuuta 2012

Lisää glitterövereitä

Minulla on kolme erilaista glitterlakkaa, joten nyt näette kolmannen version tästä lakkauksesta.Alemmassa kuvassa näkyy värit hieman todellisimpina, mitä ne on.. Aluksi siis pari kerrosta nudelakkaa, ja sitten glitteriä. Lisäsin vielä tähdet peukkuun ja nimettömään. Ja koska tuo glitterlakka oli koostumukseltaan niin paksua, ja siinä oli melko vähän sitä itse glitteriä, sitä tulikin sitten kynnen kärkeen melkoinen määrä. 

Kuten näette, lakkaa on ja PAKSUSTI


Käyttämäni lakat ym.:
  • Dermosil, Base And Top Coat
  • Dermosil, Seashell
  • Wet n Wild fastdry, Party of Five Glitters
  • KONAD sparkler, kultaiset tähdet

2 kommenttia:

Yue kirjoitti...

Ei perskule! Unohin tulla lauleskeleen sinne sun ikkunan alle. Sori! Lähin heti ylös vääntäydyttyäni aamupalalle ja mehtään iskän kans niin en muistanu enkä ois sitte kerennykään. No, tuun huomena! Valmistaudu henkisesti. Aattelin muuten vaihtaa sen laulamisen siihen Roomeon ja Juulian parvekekohtaukseen, jos löyän sen netistä, että minä ja Siru voidaan harjotella. Eihän haittaa.

Mumski kirjoitti...

Eipä tuo haittaa.. Oottelin sua aikani ja lähin sit yksin Uunon kanssa, ku sua ei näkyny. Eikä tänäänkään oo kyllä näkyny, täytyypi taas mennä yksin.. :D Tai sitte oon vaan nukkunu niin sikeesti etten oo kuullu sun Romeo & Julia imitointeja..