lauantai 12. toukokuuta 2012

Mickey Mouse

Jostain erittäin kummasta syystä sain päähäni, että haluan tehdä punaiset kynnet, ja joidenkin aasinsiltojen kautta ajatukseni päätyivät Mikki Hiireen.. Aluksi mielessä oli tehdä vain yksiväriset kynnet ja leikkiä mattalakalla, mutta Mikki Hiiren astuessa kuvioihin mukaan päätin yhdistää nämä hullut ideani, ja näin siinä sitten kävi:


Aluslakan päälle siis vaan pari kerrosta punaista, se mataksi nimetöntä lukuun ottamatta ja muihin sormiin paitsi nimettomään mustalla koristelulakalla kärjet. Sitten mustalla Mikki Hiiren pää nimettömään, jonka päälle päälyslakka ja that's it! Meinasi vaan hermo mennä työn nimettömän kanssa, kun se ei vielä nukkumaan mennessä ollut kuivunut niin kuivaksi, että se kaikki iskut kestäisi, niin jostain se oli itsensä naarmuja saanut niin paljon, että se näytti ihan kamalalta! Että ei muuta kuin seuraavana aamuna ennen kouluun lähtöä uudestaan päälyslakka päälle, että se olisi hieman tasaisemman näköinen, mutta sitten kaikessa sinä aamun kiireessä onnistuin sitä telomaan vaikka ja mihin.. R.I.P. Mickey Mouse


Käyttämäni lakat:
- Trind, Base Coat
- Dermosil, Amaranth
- IsaDora, Matte Top Coat
- Golden Rose, musta koristelulakka
- CCUK, Ebony
- Trind, Top Coat

Ja vaikka jo kauan aikaa olin suunnitellut tämän päivän viettäväni ihan vain venymällä ja vanumalla sängynpojalla tehden ei-mitään, niin jostain syystä taas nämä niin ihanalta kuulostavat suunnitelmani menivät mönkään. JO puoli kahdentoista jälkeen minut herätettiin kauneus uniltani, jotka eivät olleet kerenneet kahdessatoista tunnissa hyvä jos alkuun päästä, ja piti nousta leipomaan pullaa. Nyt on korvapuustit uunissa, ja pitäisi lukea Seitsemän Veljestä, ettei senkin kanssa tulisi niin kiire.. Onneksi kohta alkaa kesäloma, ja voin ehkä vihdoin toteuttaa suunnitelmani..

Ei kommentteja: