tiistai 11. syyskuuta 2012

Ranskisten paluu

Kylläpäs taas on venähtänyt pitkä aika siitä, kun olen viimeksi postannut.. Puolustukseni kerron tekosyitä juurikin parhaillaan käynnissä olevasta yo-kirjoitusruljanssista sekä muista kokeista ja temppuilevasta tietokoneesta. :P Mutta nyt skarppaan, ja ehkä ajastan joksikin aikaa postauksia, ettei postausväli veny taas ihan laittoman pitkäksi mutta voin silti keksittyä kirjoituksiin..

Itse asiaan: ette arvaa kuinka ihanaa oli piiiitkästä aikaa päästä tekemään ranskista, kun kynnet olivat vihdoin ja viimein kasvaneet sopivan pitkiksi!! Rakastan ranskalaisia manikyyrejä ja niiden eri variaatioita, ja tässä tuleekin sitten yksi sellainen:


Jossain näkemässäni YouTube-videossa on vilahtanut vähän samantyylinen ranskis, mutta kun pääni on tämmöinen sa&£$€an seula, niin en tietenkään muista mikä video ja mitähäh. Mutta ehkä yhdessä pääsemme yli tästäkin esteestä.
    Tein melkolailla syvän "smile linen"(mikä lie suomeksi, valaiskaa minua jookos?) tummansinisellä koristelulakalla, jonka voitin Kynsiinhurahtaneet -blogin kilpailussa tässä taannoin.. Luulin piiitkän aikaa sitä mustaksi, mutta se turjake osoittautuikin tummansiniseksi.. Mikäpäs siinä, kiva lisä kokoelmiin.. :)) Ihan kärkeen vielä hieman blingia, ja ai vitsi kun sitten tykkäsinkin näistä! 


Käyttämäni lakat:
  • Depend, Foundation Ridgefiller
  • H&M, Pink Mist (yritän käyttää loppuja nudelakkojani pois että saisin hyvän syyn ostaa Essien Mademoisellen :D )
  • Tummansininen koristelulakka
  • ColorClub, Platinum Record
  • Sally Hansen, Insta-Dri


Ei kommentteja: