perjantai 21. syyskuuta 2012

Turhaa jaarittelua

Tämä postaus ei millään muotoa liity kynsiin, joten skipatkaa jos ei kiinnosta. Jaarittelen vain turhia, ku tuli semmonen olo..

Nyt on niin huojentunut olo. Yo-kokeet on mun osalta tältä syksyä ohi, molemmista voin varovaisesti todeta, että kai ne ihan kohtalaisesti meni.. Enkun luetun ymmärtäminen oli yllättävän vaikea, tosi tylsiä tekstejä.. Mantsa puolestaan...noh...en tohi mennä sanomaan mitään.. Sitten vielä tämä jakso vetelee viimeisiään, hyvällä tuurilla on enää tiistain matikankoe jäljellä. Hyvällä tuurilla tarkoitan sitä, että jos pääsen yhteiskuntaopin kokeesta läpi. Koe nimittäin oli 20. päivä, eli mantsan yo:ta seuraavana päivänä, joten lukumotivaatio oli miinuksen puolella ja pitkästi. Josko nyt etes sen verran saisin haalittua pisteitä kasaan, että läpi menisi, niin voisin unohtaa sitten senkin.. :D

Nyt minulla on siis pari päivää niin, ettei tarvitse opiskella koko aikaa, ja sitten viimeinen loppurutistus, ja vapaus alkaa! Tultiin pikkusiskon, vaihtarisiskon ja serkun kanssa isosiskolle kylään Kokkolaan viikonlopuksi. Huomenna on siis vuorossa aivojen nollaus kokeiden jäljiltä shoppailun muodossa, ja jos lompakonnyörit antavat myöten, saattaapi mukaani tarttua Emotionista kynsilakkoja.. Saas nähdä.. ;-)

Minulla itse asiassa on parit kynnet varastossa, että postauksia on tulossa, kunhan saan käyttämäni lakat kuvattua, ja aikaiseksi näpytellä.. Nyt olen siskon koneella, ja kuvat kynsistä on omalla koneella, joten en viitsi aloittaakaan postausten kirjoittamista... Toivottavasti ei väli venähdä taas laittoman pitkäksi ennenku saan inspiraation ruveta näpytteleen..

Pitäisi ruveta liikkumaan enemmän..

Syksy on ihanaa aikaa.. Kaikki on niin kauniin väristä, ja jos sattuu kivan aurinkoinen päivä, mitä muuta voisi toivoa? Syksyisin tuoksuu niin hyvälle ulkona, eikä ole enää mitään inhoja ötököitä, joten voin taas pistää nenäni uloskin joskus..

En ole leiponutkaan pitkään aikaan.. Voisi tehdä kakun, sellaisen söpön vesimelonin näköinen.. Jinmuru, käsken(krhm, siis kutsun) sut sitte syömään. Jos joskus saan aikaiseksi, saatan jopa ottaa kuvan ja näyttää teillekin, mutten silti lupaa mitään..

Ihanaa muuten on ollut huomata, että blogini on saanut lisää julkisia lukijoita. Mahtavaa, tervetuloa!

Voisi mennä iltapalalle.. Ei kyllä oo yhtään nälkä eikä ees mieliteko.. Jos vain pesis hampaat ja menis nukkumaan..Sohvalle..Makuupussiin... Luvassa kenties katkonainen yö?

Jos kuuntelis vielä Apulantaa ennen nukkumaanmenoa.. Aristokatitki oli tarkoitus kattoa... Vielähän tuota kerkee, jos nyt ei kuolo korjaa yön aikana.. Hyh, eipäs puhuta tommosia!

Suosittelen muuten kaikille vaihtarin ottamista. Mahtava homma. Meillä on vaihtarit ollu AFS:n kautta, luotettava järjestö.

Kaikkea sitä munki päässä liikkuu... Nyttenpä vähän valottui teillekkin mun ajatuksenjuoksu... Melko turha postaus kyllä, mutta menkööt..

Mumski kiittää ja kumartaa

Tuli muutes seittemäskymmenes postaus. Yay.

2 kommenttia:

Jenna kirjoitti...

Oli hyvää kakkua, btw :') ♥

Mumski kirjoitti...

:DD Kiva että kelpas, vaikkei tullukkaan ihan sellasta ku piti..