tiistai 12. kesäkuuta 2012

Pistaasinvihreää bambua

Halusin päästä kokeilemaan aiemmin ostamaani Mavalan lakkaa, ja osittain tämän päässäni kytevän idean vuoksi sen ostinkin.. Isona inspiraationa näihin oli myös nämä Lepikossa Kuhisee -blogissa näkyneet kynnet, joihin ihastuin heti. :)



Lakka oli koostumukseltaan melko paksua, ja koska korkki oli niin pieni, se oli hieman kömpelö... Ja lakkaan ilmestyi kuplia syystä, joka ei tietenkään ole minun. :D Lakka on kyllä todella kivan värinen jo yksistäänkin, mutta leimasin silti vielä konadin laatasta m66 nuita bambun kuvia.. Ihan kivat mielestäni tuli, kesäisen väriset, mutta silti joenkin rauhalliset.. :P


Käyttämäni lakat:
  • Trind, Base Coat
  • Mavala, 183 Pistachio
  • Essie, 100 Sew Psyched
  • Trind, Top Coat
  • KONAD laatta m66
Pitäisi ostaa uusi Trindin päälyslakka, sillä se on tähän asti kaikista käyttämistäni päälyslakoista ainoa, joka ei levitä leimauksia.. Ikävä kyllä se on jo ihan lopussa ja täysin puuroutunut, joten sitä ei tule käytettyä kuin äärimmäisessä hädässä... Kun vain viitsisi niin marssisi kauppaan ostamaan uuden, mutta on kuitenki melko tyyristä minulle.. Osaisiko kukaan suositella kenties hieman halvempaakin päälyslakkaa, jota ei levitä leimailuja?



Isosiskoni kävi tässä alkuviikosta Tampereella joissain pääsykokeissa, ja käskin hänen ostamaan minulle jotain, sillä hän lainasi laukkuani. Ja vaikka hän olisi voinut ostaa hyvää hyvyttään Stockmannilta minulle OPIn lakkaa, nii hän toikin Mavalan lakan... Voih, mikä pettymys! :D No ei silti, todella kivan värinen tämä Mauve Cendré, eikä minulla tämän sävyistä lakkaa olekaan vielä.. Saapas nähdä, milloin kiireiltäni joudan sitä kokeilemaan..

2 kommenttia:

Yue kirjoitti...

Kannattaa ostaa Konadin päällyslakka, se ei ainakaan levitä leimoja. Cesarsshopissa 11ml puteli maksaa tällä hetkellä 4,20€ ja Mimaxin sivuilla muutaman sentin enemmän.
Mulla on melkeen samanvärinen Mavalan lakka numeroa 151.

Mumski kirjoitti...

Itse asiassa tilasinkin sellaisen tässä maanantaina, ja tänään tuli paketti. Pitäisi saada vain aikaiseksi postaus kaikesta, mitä tilasin.. :D