maanantai 15. lokakuuta 2012

Roosa Nauha

Nyt on lokakuu, mikä tarkoittaa sitä, että nyt vietetään rintasyöpäkuukautta. Syöpä on kamala asia, oli se missä hyvänsä. Vaikka itselläni ei onneksi tätä kamalaa tautia ole, on sitä suvussani ihan liikaa, ja siksi haluaisin tämän postauksen omistaa kaikille rohkeille syöpäpotilaille!


Halusin päästä kokeilemaan aiemmin hankkimaani harmaata IsaDoraa, joka oli mainio lakka! Ihana sävy, levittyi upeasti ja peitti kahdella kerroksella ihan täysin! Nimettömiin maalasin ohuemmalla siveltimellä Roosa Nauha -säätiön logon, jonka keskelle laitoin vielä vaaleanpunaisen strassin. Muihin kynsiin leimasin KONADin laatasta s6, ja leimaukseen käytin tuliaiseksi saamaani Casuellen pinkkiä lakkaa. Ja se lakka oli kyllä pigmentiltään erinomainen leimaukseen, mutta jokin siinä mätti. Se tuntui jotenkin tarrautuvan leimasimeen, eikä kynteen, ja lähti vaikeasti jopa puhtaalla asetonilla... Leimaus oli siis hieman työlästä, mutta kuitenkin onnistui jotenkuten... Tuo kuvio oli vain kuitenkin hieman liian lyhyt minun kynsilleni(ihanaa, näin ei ole ennen käynyt!), joten joidenkin kynsien tyvestä tai kärjestä puuttuu osa..

Ihanan vaaleanpunainen kameranikin on hengessä mukana <3Käyttämäni lakat yms.:
- Depend, Foundation Ridgefiller
- IsaDora, Chateau Grey
- Casuelle
- Vaaleanpunaiset strassit
- KONAD laatta s6

Tämmöinen oli minun kannanottoni rintasyöpään, käykää toki tutustumassa lisää aiheeseen Roosa Nauha -säätiön nettisivuilla!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Noi on hienot:)

Http://losccousens.blogspot.fi

Anonyymi kirjoitti...

Noi on hienot:)

Http://losccousens.blogspot.fi

Bambi kirjoitti...

Nämä on tosi kauniit :)

Mumski kirjoitti...

Kiitos! Itekki tykkäsin, jotenki mukavan rauhalliset ja hyvän asian puolesta! :))