keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Garau!

Jostain tuli kumma hinku kokeilla tehdä leopardikuvioita dotting toolilla, ja ihastuin siihen kyllä välittömästi! Sen helpompaa koristelutapaa ei varmasti ole edes olemassa! Kynteni saivat jopa kehuja muilta ihmisiltä, mitä tapahtuu erittäin harvoin.. :))


Itse asiassa ensiksi menin varmaan reilun vuorokauden verran pelkällä Essien Sand Tropezilla, jonka jälkeen keksein alkaa pilkuttamaan kynsiä. Peukalo ja nimetön kokonaan leopardikuvion peittoon ja muihin sormiin vain tippiin. Pilkkuihin käytin Flormarin JG452 sekä Maybellinen musta Blackout.

Ja kirjoitukset ne vaan lähestyy hurjaa vauhtia.. :// Todella outoa ajatella, että kahden viikon kuluttua tämäkin rumba on ohi, kun siihen on niin kauan valmistautunut ja asiasta stressannut. Mutta luojan kiitos on ohi, sillä en millään kestäisi tätä stressitasoa enää kovin pitkään! Eniten vain hirvittää se, että miten matikka mahtaa sujua sillä nyt lukiessa on huomannut että prkl määhän oon unohtanu ihan kaiken! :D Onneksi edes sen verran on raksuttanut kirjoituksiin ilmoittautuessa, että olen ottanut matikan ylimääräisenä aineena, eli lakin saaminen ei siitä mitä todennäköisimmin jää kiinni..

2 kommenttia:

Mira. kirjoitti...

Ompas upeat kynnet :)
Täytyypä itsekkin joskus koittaa taitojaan leopardi kuvioiden kanssa :D
Onnea kirjoituksiin! :)

Mumski kirjoitti...

Kiitos! Suosittelen koittamaan, on yllättävän helppoa! :))