sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Ostoskrapulan syy

Kuten jo aiemmin kerroin, on kynsilakkojen ostelu ehkä hieman karannut käsistä viimeaikoina.. :D Ehkä pitäis tosissaan alkaa ettiin töitä että en joutuis ihan tyystin vararikkoon..


Tässä suurin osa ostoksista, kaksi OPIa, kaksi Sally Hansenia ja viisi Jolly Jewelsiä.. Kun vihdoinkin bongasin Jolly Jewelsit (niitä ei Ylivieskasta oo löytyny) nii lompakko kärsi ja kunnolla. OPIt oli -30% alennuksessa Emotionilla, ja Sally Hansenit -50% Prismassa. Tämä olkoon puolustukseni. Ja huono itsekuri.


OPIt ovat siis Germany -kokoelmasta, Schnapps out of it!(vas.) ja German-Icure by OPI. Jälkimmäinen näistä päässyt jo kynsille asti, aivan ihana ja kestää hyvin. Ikävä kyllä olen suunnattoman laiska ottamaan kuvia, joten nyt on pärjättävä ilman.


Ja sitten ne kauan metsästetyt Golden Rosen Jolly Jewels -glitterit. Kuvassa vasemmalta oikealle: 111, 115, 110, 117 ja 103. Aivan ihania ovat, ja vielä kivempia olisivat jos niillä olisi nimet. Hankala yrittää muistaa nuita numeroita eikä aina vihtisi tarkistaa.. :D Olen laiskuuden perikuva, tiedän.
Näistä tuo 117 on jo päässyt kynsille, siitä lisää postauksen lopussa.


Sitten ne kaksi Sally Hansenia.. TÄYSIN heräteostoksena mukaan tarttunut Navy Baby, joka on todella tumma violetti/sininen/mikälie. Kuvassa ehkä hieman turhan vaalea, mutta googlakkaa parempia kuvia jos kiinnostaa. :)


Sitten se ei-niin-heräteostoksena ostettu Calypso Blue, jota olen joskus aiemminkin ihastellut kaupassa, mutta hinnan takia jättänyt aina sinne.. Nyt kun se oli sitten puoleen hintaan, ei tarvinnut kauaa miettiä ottaisinko sitä mukaani vai en.


Sitten hieman vanhempia hankintoja.. Vanhalla tarkoitan nyt siis noin kuukauden takasia hankintoja. Mulle on kehkeytymässä ongelma...
Kuvassa vasemmalla komeilee kaveriltani syntymäpäivälahjaksi saamani Color Clubin After Hours, kaunis tumman harmaa/musta.. Pitäisi tätäkin päästä kynsille asti kokeilemaan, mutta nyt kun kevätaurinko on komeimmillaan, jotenkin sitä tarttuu hieman kiiltävämpiin ja vaaleampiin sävyihin.. :D
Keskellä on China Glazen Budding Romance uudesta Avant Garden -kokoelmasta, joka heti kiinnitti huomioni kun näin swatcheja kokoelmasta. Tilasin sen sitten samalla kun tilasin kynsikiekkoja jotta pääsen swatchailemaan lakkojani ja pitämään järjestystä, ja tilasin ystävälleni synttärilahjan.. :D Alla swatch lakasta.
Oikeassa reunassa komeilee OPIn Mariah Carey -kokoelman Stay the Night. Kun ekan kerran kuulin näistä liquid sand -lakoista, en ollut järin kiinnostunut, mutta kun näin Sonnen kuvat lakasta, rakastuin. Tämä olikin sitten saatava, ja kun Emotionin mainoksen mukana tuli alekuponki, niin rahoja taas vietiin. Kynsillekin olen jo kokeillut, mutta taas laiskuutani kuvat jäivät ottamatta. :D Mutta sen voin sanoa, että ihana oli ja kesti mainiosti.


Budding Romance on kyllä niitä kauniita rumia lakkoja, joita on melko harvassa. Tässä vain on jotain mielettömän kiehovaa, ja siksi se ostoskärryyn päätyikin. Koostumus oli jännä, ei jelly eikä oikeen cremekään, peitti kolmella kerroksella ihan riittävästi minun makuuni. Kenties olisi neljännenkin kerroksen voinut laittaa, jos olisi riittänyt aikaa ja kärsivällisyyttä..


Ja viimeisenä lupaamani Golden Rosen Jolly Jewels -lakka numero 117. Se levittyi ihan kohtalaiseksi, ja mutta tietokoneelta kuvia katsoessani huomaan, että kolmas kerros olisi ollut paikallaan. Livenä lisäkerroksen tarve ei ole ihan nuin ilmiselvästi näkösällä.. Lakan kesto ei ollut huippuluokka, mutta kuitenkin ihan riittävä. Jos en olisi tällä lakanut juuri ennen kuin lähdin kavereideni kanssa mökkeilemään, ei se olisi haitannut ollenkaan.

Sanokaa nyt että muillekin on iskenyt ostoskrapula, etten ole ainoa.. :D Onko kellään samoja hankintoja?

2 kommenttia:

Yue kirjoitti...

Mulla on kans tuo Calypso Blue. Oiskohan niitä vielä Prismassa alennuksessa... Ihania lakkoja muutenkin, haluan.
Munki pitäis ehkä tehä enemmän jotain ostopostauksen suuntaistaista. Aina rupean tekemään, mutta sitten se jää aina puolitiehen.

Mumski kirjoitti...

Määkään en pitkään aikaan ollu tehny ostospostauksia ku yleensä kotiutuu vaan yks tai kaks lakkaa suhteellisen harvoin, mutta nyt piti sit tämmönen väsätä ku sekosin tolleen.. :D