perjantai 8. maaliskuuta 2013

Onpas omituista..

On vähän venähtänyt tän postauksen kirjoittaminen, mutta tässä se nyt tulee! Nimittäin Yuelta saamani haste. jossa tarkoituksena on kertoa viisi outoa asiaa itsestään. Minullahan niitä ei tietenkään ole, olen vain järjestelmällinen ja tarkka, mutta yritetään nyt silti.. :D

1. Kaiken on oltava justiin eikä melkeen. Symmetria on aina lisää plussaa, ja jos joku on hieman vinossa tai väärin päin tai jotain muuta vastaavaa, niin ai että sellainen häiritsee! :DD Esimerkkinä tästä: ruotsin yo-kuuntelussa opettaja vain lätkäisi kysymysvihon pöydälle, vinoon tietenkin, ja voi herranjestas minun oli vaikeaa hillitä itseäni ja olla suoristamatta sitä ennen kuin kuuntelun ohjeet olivat kuuluneet ja paperiin sai koskea.

2. En halua esimerkiksi tapetteihin tai verhoihin kuvioita, jotka ovat niin suuria että pienellä alalla ne eivät näytä toistuvan mutta kuitenkin jos koko seinä on tapetoitu samalla tapetilla, niin kuvio totta kai toistuu ja SE on häiritsevää.. En osaa selittää mutta toivottavasti ymmärrätte.. :D

3. Kaikkien kynien kärkien on oltava penaalissa samaan suuntaan. Järjestystä, ihmiset!

4. Mulla on joku omituinen fiksaatio käsiin. Kädet on kauniita, ja ihmisessä ensimmäisiä asioita, mitä ulkonäöstä huomaan, on kädet. Varmaan osasyyllinen tähän harrastukseen :))

5. En tykkää väenpaljoudesta.. Jos jossain paikassa on paljon ihmisiä joita en tunne, tunnen oloni ERITTÄIN epämukavaksi.

Ei kommentteja: