keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

ABC: G: German-Icure By OPI

Nyt on lakki saatuna ja juhlat juhlittu, ja aika palata normi arkeen ja aakkoshaasteen lakkauksia kaiveleen koneen uumenista tänne blogin puolelle.


Aika alusta asti mulle oli selvää että g-kirjaimen kohdalla käyttäisin OPIn German-Icure by OPI -lakkaa(jolla on kamala nimi). Koristeluiksi nimettömiin ja peukaloihin siten jotain, että tämä muutenkin ihana lakka pääsisi tarpeeksi hyvin esille. Töpöttelin aluksi kultaista lakkaa(IsaDoran Gold Sparkles) siihen, mihin nuo "kukat" aioin sutia, mutta se ei paljoa näy tuolta alta.. Uskokaa pois vaan, siellä sitä on! sitten vähän lisää OPIa ja valkoisella koristelulakalla viivoja vähän suuntaan jos toiseen ja se siitä. Näytti päässäni hieman paremmalta, mutta ihan siedettävä näinkin. :D

Tosiaan, juhlat on juhlittu ja valkolakki päässä ja edelleen melko epätodellinen fiilis siitä, että minäkö muka olisin ylioppilas?! :D Lahjoja tuli, mm. ihana uusi rakkauspakkaus, Nikonin D3200 järkkäri, jos sitten pikkuhiljaa sais tännekin vähän siedettävämpiä kuvia esille.. :D Varastoissa riittää vielä postauksia vanhalla kameralla kuvattuna, mutta eiköhän me kestetä vielä vähän aikaa?

Ei kommentteja: