maanantai 24. kesäkuuta 2013

ABC: I: Ice

Piiiitkän tauon jälkeen aakkoshaaste jatkuu, tällä kertaa kirjaimella i.


Lakaksi valikoitui GinaTricot'n Ice, joka on kyllä yksi mun lempparilakoista: ihanan värinen, helppo levittää ja kestää hyvin. Seuraa sille oli vaikea keksiä, kunnes hoksasin etten ole leimannut mitään pitkään aikaan, joten ei muuta kuin Konadit esille ja talostelemaan! :) Leimauksessa käytin Gina Tricot'n Marina -lakkaa ja Konadin laattaa m39.

Olette jo varmaan huomanneet, että blogin ulkomuoto on piiiiiikkiriikkisen muuttunut? Katsotaan, mitä minä olemattomilla atk-taidoillani saan aikaan, mutta tarkoitus olisi saada isompia kuvia ja selkeämpi sivu. Mutta, katotaan ny.. :D Kertokaa toki mielipiteitänne ja ehdotuksia, helpottais munki homaa hieman. :)

6 kommenttia:

Yue kirjoitti...

Niinpäs onkin kuvat muuttuneet isommiksi. Tuo yllä oleva kuva näyttää tosi hyvältä ja selkeältä, vaikka ei sen mun mielestä välttämättä tarvitsisi olla ihan niin iso, kun sen klikkaa auki. Joku banneri ois söpö. Mutta hyvähän mun on sanoa, kun Jaakko hoitaa mulle nuo tekniset jutut (kiristyksellä ja lahjonnalla).

Mumski kirjoitti...

Joo pitäis jaksaa perehtyä asiaan tai sitte alkaa itekki kiristään Jaakkoa.. :D

Miracle kirjoitti...

Mä kun tykkään kynsihaasteista niin mikä tämä aakkoshaaste on? En oo löytänyt sellasta selitystä, ymmärsin kyllä mitä siinä tehdään mutta onko sellaista alkuperäistä haastetta jossain? :) Voisin sen jonoon laittaa jos saisin uuden 31 päivän haasteeni alkuun.

Mumski kirjoitti...

Mää en tiiä mistä se alunperin on lähteny, mutta haasteen periaatetta yritin selvittää hieman a-kirjaimen kohdalla: http://mumskis.blogspot.fi/2013/04/abc-after-hours.html

Miracle kirjoitti...

Täytynee kysyä kynsikoristelu ryhmästä jos joku tietäis, mua kiinnostaa tän haasteen alkuperä! :D Ja vissiin tarvii tällanen kans joskus sitten tehdä, kun vähän lakkavarasto karttuu, ei varmasti löydy joka kirjaimelle lakkoja. ;)

Mumski kirjoitti...

Kerro sitten jos alkuperä löytyy :DD Tää on kyllä siinä mielessä mukava haaste, että tulee käytettyä sellaisiakin lakkoja, joiden olemassaoloa ei välttämättä edes muistanut. :D Eikä se nyt oo niin justiinsa jos ei joka kirjaimelle oo lakkaa, käyttää sitte sellasia joissa on pelkkä numero :)