maanantai 17. kesäkuuta 2013

Viimeisimmät hankinnat

Kerroin jo aiemmin tilanneeni CesarsShopista muutamia lakkoja, ja vihdoinkin sain ne swatchattua ja kuvat vieläpä koneelle asti.. Lisäksi kävin kavereiden kanssa Tampereella ja sieltä Seppälästä tarttui mukaan muutama Fergie-lakka, kun niitä ei käsitääkseni Ylivieskaan ole tulossakaan.. Toivottavasti olen ymmärtänyt väärin.


Tässä siis Cesarsin ostokset vasemmalta lueteltuna: China Glazen Toe-Tally Textured sekä Color Clubin Angel Kiss ja Beyond. Näistä swatchit alempana.


Tampereelta mukaan tarttui siis Wet n Wildin Fergie -lakkoja kolme kappaletta: Make Them Boys Go Loco(vas.), Hollywood Walk of Fame sekä Mermaid Curves. Näitä en ole kerennyt swatchaamaan, mutta kerron sitten kun sen aika koittaa.. :)


Tilauksen tein lähinnä vain siksi, että olin vihdoin ja viimein päättänyt tilata itselleni pari niin kovasti himoitsemaani Color Clubin Halo huesia. Angel Kiss lähti mukaan lähinnä nimensä vuoksi, vaikka se tosi kaunis onkin, mutta Destiel feeeeeeelllsss!
   Tämä oli tuskaa levittää! En tiedä onko mulle tullu joku maanantaikappale vai mitä on päässy sattuun, mutta siveltimellä ei saanut mennä lähellekään samaa paikkaa kahdesti tai muuten rullaantui ja kaljuuntui oikeen olan takaa! Kuvassa Taitaa olla kolme kerrosta, en nyt aivan muista, mutta paljon se kerroksia otti, että sai kaljut kohdat piiloon. Pienoinen pettymys, sillä olin lukenut tästäkin pelkkää hyvää..


Toinen Halo Hues tilauksessa oli Beyond, joka on uskomattoman kaunis musta hololakka. Minua edelleen harmittaa etten aikoinaan hankkinut CC:n Revvvolutionia, mutta tämä nyt kyllä korvaa sen kokoelmissani täysin. Levittyi puolestaan kuin unelma, peittäisi lyhyemmät kynnet huolellisella levityksellä jo yhdellä kerroksella. Ehdottomasti tilauksen positiivisin yllätys ja mun uusi rakkauslakka. <3


Viimeisenä swatchina China Glazen Toe-Tally Textured. Ainut lakka joka China Glazen tekstuurikokoelmassa herätti huomioni, ja lähtikin sitten heräteostoksena mukaan. Ihanan värinen, menisi vallan mainiosti vaikka ilmankin liquid sand -koostumusta.. TUSKALLINEN levittää! Kamalaa puuroa!Märkänäkin koostumus oli juurikin sellainen kuin sekaan olisi heitetty hiekkaa. Toinen ainoa liquid sandini on OPIn Stay The Night, joka tähän verrattuna levittyy kuin unelma, joten Toe-Tally Textured oli kyllä melkoinen pettymys. Vieläpä kun se ei yhdellä kerroksella ainakaan minun pitkiä kynsiäni peittänyt, niin toinen kerros, voi että sen levittäminen olikin ihana! D: En tiedä sitten auttaisiko ohentaja..

Onko teillä samoja lakkoja? Tai kenties samantapaisia ongelmia lakkojenne kanssa?

4 kommenttia:

Yue kirjoitti...

Sun pitäis muuten tehä semmonen välilehti sun lakoista, koska jos oon ostamassa sulle jotain lakkaan niin en ikinä tiijjä että jos sulla on se jo. Minähän niin usein ostelen sinulle kaikkea mukavaa.
En kyllä oikeen osaa tykätä noista CG:n tekstuurilakoista ainakaan kuvien perustella. Jotenkin puistattavia, vaikka värit onki nättejä. Opin Liquid Sandit on paljon hienompia ja mulla on ainakin levittynyt ihan hyvin ne kaks liquid sandia, joita oon kokeillu.

Mumski kirjoitti...

Niin pitäiski muttaku en saa aikaseksi.. :D Ja joo, ei jääny mullekaan oikeen hyvä maku suuhun tuosta ChG:stä.. Mutta toisaalta, mulle aina sattuu kaikki maanantaikappaleet, ihan sama mitä ostan.. :)

E-S kirjoitti...

Mulla löytyy kanssa Angel Kiss, enkä muista että sen tai saman sarjan toisenkaan holon kanssa olisi ollut mitään ongelmia. Missähän sulla on ollut vika..? Mä oon tosin jo joskus aikojen alussa lukenut että hololakat saattaa tarvita tietynlaisen aluslakat, jotta homma toimii, niin mä oon uskollisesti käyttänyt jokaisen vähänkään holontapaisen lakan alla tuota Nfu Oh Aqua Basea. Mutta esimerkiksi myös Make Up Storella on oma Aqua Fixinsä... Oisko se voinut olla tuosta kiinni?

Mun on pakko kysyä tuosta Destiel Feeeels -tekstistä että mistä siinä on kyse..? Omakohtaisen kokemuksen perusteella tuli jopa mieleen kuulopuheen perusteella napattua enkkua, josta itselläni on ainakin karvasta kokemusta - mutta saattoi olla että en vain ymmärtänyt! :D

Mumski kirjoitti...

Itekki aattelin, että vois olla aluslakasta kiinni, mut ku Facebookin puolella kysäsin asiasta, niin pitäisi levittyä ihan hyvin ilmankin..
Tuo "Destiel feeeeells" on mun ihan omaa fanityttöilyhöpötystä. :D Katon siis Supernaturalia ja shippaan Deania ja Castielia (=Destiel) :DD Ja Suosittelen sarjaa kaikille, ihan mahtava ja näyttelijät jotain aivan niin uskomatonta että oksat pois! :))