keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

ABC: K: Kool Kiwi

K-kirjaimen kohdalla aakkoshaasteessa käytettäväksi valikoitui Technicin Kool Kiwi. Huh, mikä lakka! Haju on aivan kamala, jotenkin todella tunkkainen! Kynnellä jonkin verran kellertävämpi kuin pullossa, ja vaatii monta kerrosta peittääkseen. Kuivumisajassakin olisi toivomisen varaa.

Todiste siitä, että minulla on myös oikea käsi
 Nyt on teillekin harvinaista herkkua luvassa, sillä otin molemmista käpälistäni kuvan! Wohoo! \o/

Mutta asiaan.. Aluksi lakkasin siis Kool Kiwillä, ja sitten tein liukuvärjäyksen käyttäen Miss Selenen lakkaa joka kulkee sävynumerolla 154. Tein liukuvärjäyksen kuitenkin eri suuntaan kuin yleensä, ja koska minulla on suhteellisen kaarevat kynnet, oli sitä vaikea saada kameralle. Lopuksi lätkin nimettömät täyteen erilaisia hedelmäfimoja ja strasseja, jotka kiinnitin Sally Hansenin Diamond Flash -päälyslakalla.


Älkää pliis huomatko tuota onnetonta kolhua keskisormessa. :)

Ite tykkäsin näistä, vaikka fimot tarttuivatkin hiuksiin ja haittasivat vähän, mutta kuitenkin, kauneuden eteen on kärsittävä, eikös? ;)
Mitäs mieltä te olette näistä?

5 kommenttia:

Yue kirjoitti...

Mulla on kans tuo lakka ja vielä toinenkin samankaltainen, mutta turkoosi, ja mää niin inhoan niitä. Ne haisee kamalalta, ei peitä ja ainakaan se turkoosi ei tuntunut kuivuvan koskaan. Enkä oikeestaan ees tykkää niiden lakkojen väristä, en tiedä miksi oon ostanut ne.

Mumski kirjoitti...

Mulla on tätä oikeen kaksin kappalein, enkä oikeen oo lämmenny tälle, haju tosiaan on aika tunkkanen eikä kuivumisessakaan oikeen oo kehumista. Mut mulla on sit Technicin Curious Violet(jota en tosin oo pitkään aikaan käyttäny) ja se on aivan ihanan värinen, enkä nyt justiin muista et se ois vastustanu näin palijoo... Toisaalta, aika kultaa muistot, että en mee vannomaan mitään :D

Miracle kirjoitti...

Lakkaa ei ole ja fimoistakin vasta yksi kokemus, ei ollut niin paha kuin pelkäsin. Nätit pirteät kynnet. :)

Jenna kirjoitti...

"Todiste siitä, että minulla on myös oikea käsi" Repesin :'D Nää on tosi söpöt! :3

Mumski kirjoitti...

Hih, kiitos! :))