maanantai 29. heinäkuuta 2013

ABC: S: Schnapps Out Of It!

Ja ässään mennään.. Aiemmat Aakkoshaasteen postaukset löytyy täältä.


Schnapps Out Of It! on todella kaunis ruosteen punainen lakka, jossa on erittäin hienoa hopeista shimmeriä, joka ei paljoa näy kuin pullossa. Se levittyy OPIn tapaan moitteettomasti, ja jos nätisti levittää, voi peittää jo yhdelläkin kerroksella. Minä oon niin sotkuinen että menee sen kaksi kerrosta.
Näihin kynsiin inspiroiduin Nailasauruksen kynsistä, omani tein vain ihanan kesäisen ruskealla. :D
Vaalea raita keskellä on Essien Sand Tropez, ihana lakka sekin, ja tummemmat, ohuet raidat Dermosilin Muddy Chocolate -lakalla ja ohuella siveltimellä tehdyt. Niitit on Adeninan tilauksen kylkiäisiä, ja näitä on hankittava lisää! Minä tykkään! Ei jää niin häiritsevästi törröttään kuin esimerkiksi strassit, ja on tosi kivan näkösiä. :)) Aluksi meinasin laittaa joka sormeen tuollaisen pienen pyöreän niitin, mutta nälkä kasvaa syödessä ja peukkuihin ja nimettömiin päätyikin vähän isommat, kuusikulmaiset niitit.

Mitäs piditte? Onko muita niitteihin ihastuneita?

4 kommenttia:

Miracle kirjoitti...

Nätit lakkaukset! Niitit on ihan jees, mulla vaan on pelkästään sydämenmuotoisia, toistaiseksi. ;)

Mumski kirjoitti...

Kiitos! Mulle tuli tosiaan Adeninalta sellanen pikku pussukka jossa oli vähän sitä sun tätä sikin sokin sekasi.. :D Heti ku tili näyttää siltä, pitää tilata lisää, mää oon aivan rakastunu!

June kirjoitti...

Moikka! Haastin sinut blogissani :)

http://junesnails.blogspot.fi/2013/08/haaste-nain-muokkaan-kuviani.html

Mumski kirjoitti...

Voi että, pitääpä pistää työn alle! :)