lauantai 20. heinäkuuta 2013

Viimeaikoina kertyneitä

Mulle on nyt taas jotenki mystisesti kerääntyny lisää lakkoja, enkä yhtään ymmärrä miten. :D

OPI - Get Your Number

Sain kaverilta OPIn Get Your Number -liquid sandin, sillä hänen äitinsä oli ollu reissussa ja tuonu tuliaisia, mutta hänellä sattu jo tämä olemaan, joten meikä hyötyy :D Koitinkin tätä jo, mutten laiskuuttani ottanut kuvia.. Mutta tuttua OPIn laatua, levittyi ja kesti mainiosti. Ja keräsi jopa kehuja! :))

Vasemmalta lueteltuna: Gina Tricot - Top Of The Line, Rain Forest, Purple Multi Glitter

Kävin Kokkolassa shoppaileen siskon kanssa, ja täysin odottamatta Gina Tricot'n tarjous kolmesta lakasta alle kympillä alkoi tuntumaan ylitsepääsemättömältä, ja mukaan lähti kulta-hopea glitteri Top Of The Line, kauan etsimäni täydellisen vihreä Rain Forest, ja siskon valkkaama ihanan värikäs minä-sisällän-kaikkea -glitteri Purple Multi Glitter.

Vasemmalta lueteltuna: ChinaGlaze - Dorothy Who?, The Ten Man, Ruby Pumps

Adeninalle tein kauan suunnittelemani tilauksen, kun huomasin kahden tilaukseeni kuuluvan lakan olevan alennuksessa. Ihana sininen Dorothy Who? tuo mulle valtaisat Doctor Who? -vibat nimensä takia, ja se on melkolailla TARDISin sininen ja aivan ihana. Ostin saman lakan itse asiassa kaverille lahjaksi joskus, ja nyt sitten piti hankkia itellekki. :) Valkoinen/hopea miten-sitä-nyt-kuvailisi -lakka on nimeltään The Ten Man, josta kans tulee pienoiset DW-fiilikset, lyhyesti päädyn vain toteamaan että kymppitohtori ja David Tennant on ihana. Kolmanneksi pyöräksi tilaukseen lähti Ruby Pumps, joka vaan pitää jokaisella olla. Ihana lakka, vaikken ole kerennyt vielä käyttämään, huomenna olisi tarkoitus lätkiä kynsille. Mutta kun se on jo pullossakin niin kaunis, ettei se voi tuottaa pettymystä, eihän? :))

IsaDora - Smoky Grey

Lisää heräteostoksia, nimittäin siltä samalta Kokkolan reissulta Anttilan alekorista mukaan lähti vitosella IsaDoran Smoky Grey. En ole kerennyt kuin kiekolle swatchaamaan, mutta siihen ainakin levittyi kuin unelma ja tuntui melkoisen peittävältä. Saapas nähdä, milloin joudan lakkaamaan..

Onko muille iskenyt samanlaista ostosbuumia vai olenko ainoa rahansa menettänyt? :) Onko kellään samoja lakkoja?

2 kommenttia:

Yue kirjoitti...

Mullakin on Get Your Number ja Dorothy Who! XD
Get Your Number on äitin tämän hetkinen suosikkilakka, kun se pysyy niin hyvin kynsillä. Mun mielestä siinä on liian iso sivellin, hankala levittää semmosella harjalla.
Mulle kävi vähän sama juttu, kun sulle, kun määhän ostin sulle kerran lahjaksi CG:n I'm Not Lionin ja nyt viime aikoina oon ruvennut kuolaamaan sitä niin, että pitäis hommata se itellekki. :D

Mumski kirjoitti...

Mää tykkään OPIn siveltimestä, se ei oo mun käyttöön liian iso eikä liian pieni.. Kannattaa hankkia se I'm Not Lion, se on ihan uskomattoman ihanan kaunis!