keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Punaista

Mitähän näistä sanoisi... Itsekin tuli ostettua se Nail It! -lehti, josta ainakin Facebookin puolella oli aika paljon puhetta. Sitä lueskellessani alkoi raksuttamaan, ja pitkästä aikaa kaivelin siveltimet esille laatikon pohjalta ja sain aikaiseksi muutakin kuin nopsan yksivärisen lakkauksen.


Aluksi lakkasin kynnet valkoiseksi OPIn Alpine Snow'lla, jonka jälkeen tein ruffian-manikyyrin China Glazen ihanalla Roguish Redillä joka sormeen paitsi nimettomään. Siihen maalailin ohutta sivellintä käyttäen samalla ChG:llä vähän sitä sun tätä.. Mitä nuo nyt sitten onkaan... :D Dotting toolilla vielä hieman pilkkuja sinne tänne, ja päälle viimeisiään vetelevä Seche Vite, joka hieman levitti maalailujani..

Sivupalkissa oli jonkin aikaa kysely siitä, haluatteko minun tekevän aakkoshaastetta, ja kun vastauksia tuli niin uskomattoman huima määrä ja äänet menivät sattumalta tasan(<-- sarkasmia, vastauksia tuli vain kaksi), päätin natseilla, ja tuloksena on nyt sitten se, että aakkoshaastetta pukkaa, heti kun saan aikaiseksi.

Ei kommentteja: