maanantai 15. heinäkuuta 2013

ABC: M: Make Them Boys Go Loco

Aikaisemmat Aakkoshaastepostaukset löytvät täältä.

Ja minä kun luulin, että m-kirjaimelle minulla olisi ollut paljon valinnanvaraa, mutta eeeeeiiiii.. Vaikka Glittereitä kyllä piisasi, mutta nyt sitten sattui kohdille ensimmäinen sellainen lakka, jolle ei mitään koristelua keksinyt. Vaikka, eipä tuo mitään tarvinnutkaan.


Kyseessä on siis Wet n Wildin Fergie-lakkojen Make Them Boys Go Loco, joka on punaista isompaa hexglitteriä ja pienempää glitteriä mustahkolla jellypohjalla. Laitoin tämän alle Maybellinen mustan Blackout -lakan, ettei tarttisi niin paljoa kerrostaa. Sen päälle sitten yksi kerros MTBGL:ää, joka oli levittyvyytensä puolesta ihan ok, ei mitään moittimista muttei mitään erikoiskehujakaan ole tulossa. Lakan sivellin ei vain minua liiemmin miellytä, liian iso. Mutta muuten, seksikäs lakka. Kaverit autto valkkaan tän Tamereelta. :D Kavereiden kanssa shoppailu tulee kalliiksi.. :D

4 kommenttia:

Miracle kirjoitti...

Upeat värit, ehkä ei mun värisiä lakkoja missä viihtyisin mutta oikein hyvältä näyttää. :)

Mumski kirjoitti...

Ite tykkään mustan ja punasen yhdistelmästä, ja kuten postauksessa jo mainitsin, on tää mun mielestä melkoisen seksikäs lakka ;D Mutta makunsa kullakin. ((:

Jenna kirjoitti...

Ei voi muuta sanoa ku "garau". <3

Mumski kirjoitti...

Tui <3 Nii mäki sua