maanantai 13. elokuuta 2012

Leimailuja pitkästä aikaa

Ostin jokin aika sitten Seppälästä Classicsin hopeisen lakan ihan leimailuja ajatellen, sillä olen jostain lukenut, että nämä kuulemma siihen hommaan soveltuvat..
Mietein kauan että mitä leimaan ja minkä lakan päälle, sillä minulla on niin paljon kokeilemattomia lakkoja... Päädyin sitten kokeilemaan Viva la Divan korallin/lohenpunaista(?) lakkaa.


Tuo lakka tosiaan toimi melko hyvin leimailussa, ja näinkin vaalean lakan kanssa. Viva la Divan suti ei ehkä ollut ihan mieleiseni, en tiedä kyllä että mikä siinä tökki, mutta jokin ei vaan kolahtanut. Ja mitä koostumukseen tulee, aluksi ajattelin että tämähän levittyy kuin unelma, mutta loppujen lopuksi tasainen lopputulos oli melko vaikea saada, ja tämä vaati kolme kerrosta peittääkseen


Kynsillä:
Depend, Foundation Ridgefiller
Viva la Diva
Classics metallic (tästä ja edellisestä sävyt kadonneet päästäni ja kirjoittelen tätä kaaaaukana lakoista enkä viitsi mennä tarkistamaan :D )
Konad, Top Coat
Konad laatta m60

Ja tähän lopuksi vielä ilouutisia: Ylivieskaan avataan tämän vuoden syksyllä Sokos Emotion -myymälä, mikä tarkoittaa täällä syrjemmässä asuville paaaljon parannusta lakkavalikoimiin! :D Ja toinen kiva juttu, juurikin nyt tätä kirjoittaessani kissanpentu istuu mun päällä, melkein suussa. Äsken oli hyvä ettei mennyt näppäimistölle. Ja tämä pikkuneiti kehrää niin kuuluvasti että oksat pois! Ihania piristysruiskeita päivään <3

2 kommenttia:

Lunalii kirjoitti...

Kivat kynnet! Hyvin näkyy luonnistuvan tuokin hopea leimaamiseen, itsekin kävin sen vähän aika sitten hommaamassa vaikka en ole vielä kokeillutkaan :)

Mumski kirjoitti...

Joo leimailuun tosiaan on melko kelpo lakka, toimii myös tumman pohjan päällä (http://mumskis.blogspot.fi/2012/09/syksyista-synkkaa.html)