perjantai 10. elokuuta 2012

Tarrailua

Ylivieskan Seppälässä oli siellä käydessäni kynsitarroja alennuksessa. Ihan perus kukkatarroja euron arkki, ja sitten koko kynnen tarroja kolmella eurolla. Piti sitten ostaa kokeiluun niitäkin, ja nyt sitten ajattelin antaa teille päivän naurut ja esitellä, miten tämä kokeilu eteni.


Ostin siis Wild & Mildin tarroja, nuo oli mun mielestä tosi kivoja, ja ainoita laatuaan, muut jäljellä olevat olivat joitain tiikerinraitaisia...


Paketista kuoriutui 10 paria erikokoisia tarroja, kynsiviila ja puutikku. Pakkauksessa oli myös takana lyhyet kuvalliset ohjeet. Lisäksi tarvittiin myös sakset, ja itse otin pinsetit avuksi näiden asettelussa ja arkista repimisessä. :D


Ensiksi laitettiin aluslakka. Minulla käytössä oli Dependin Foundation Ridgefiller. Kivan epätarkka ja tärähtänyt kuva.. :D (Huh nuita mun ihanan kellertäviä kynsiä... :// )


Sitten mittailtiin ja leikottiin irti oikean kokoiset tarrat ja pidetiin huolta, ettei mene järjestys sekaisin.. :DD Itsellä tuli mittailtua ehkä hieman liian kapeat tarrat, mutta kylläpä niilläkin pärjättiin..


Kaikki tarrat kynsillä, jee!! :D Nuin pitkät kynnet olisi kyllä hurjat... Ainakin nyt tuntuu siltä, kun olen vasta leikanut kynteni ja ne on ihan nysät..


Sitten viilailtiin ylimääräiset tarrat pois.


Ja lopuksi vielä päälyslakkaa, ja valmista tuli! Itse käytin Konadin päälyslakkaa, sillä pikakuivattava ei välttämättä olisi tähän hommaan ollut se paras mahdollinen... Nuihin tarroihin jäi/tuli hieman ruttuja, mutta minä kestin sen kuin mies, ja mielestäni nämä olivat kiva ja nopea tapa koristella kynsiä, jos esimerkiksi inspiraatio on hakusessa.. Kestivät ihmeen hyvin, sunnuntaina laitoin ja keskiviikkoiltana otin pois. Aluksi mietein, että mitäköhän nämä tuumaavat saunomisesta, mutta hyvinhän se meni. :D keskiviikkoon mennessä kärjet olivat jo hieman kuluneet, ja reunat paikoitellen ehkä hieman nousseet, ja siksi sitten tarttuivat mm. hiuksiin niitä pestessä, mikä ei ainakaan auttanut pitämään niitä paikallaan... :D

Onko kenelläkään muulla kokemuksia näistä tai mielenkiintoa kokeilla?

2 kommenttia:

Bambi kirjoitti...

En ole tuollasia koko kynnen tarroja vielä tullut kokeilleeksi, mutta houkutus on kyllä suuri. Kivoilta kun kerran nämä sinunkin näyttävät :)

Mumski kirjoitti...

Kannattaa kokeilla, ja kunhan pääsee jyvälle, niin ovat ihan kohtuullisen helppojakin käyttää. :)